Η Τσέλσι πάει να «κλέψει» τον Σίλντς από τη Σαουθάμπτον!

Η Τσέλσι φαίνεται να έχει προσεγγίσει τον επικεφαλής σκάουτινγκ της Σαουθάμπτον, Τζο Σίλντς, μόλις τρεις μήνες μετά την πρόσληψη του.

Η Τσέλσι του Γκρέϊχαμ Πότερ “ψάχνεται” για ενίσχυση σε καίριες θέσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τον τομέα του σκάουτινγκ να αποτελεί μια εκ των προτεραιοτήτων. Σύμφωνα με την The Athletic, ο Τζο Σίλντς, επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Σαουθάμπτον, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της λονδρέζικης ομάδας και δεδομένα αποτελεί το φαβορί για τη θέση.

Ο Σίλντς προσλήφθηκε από τους «Αγίους» μόλις τον Ιούλιο και θα είναι δύσκολο να αποχωρήσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζει την προσφορά των «Μπλε», ωστόσο δεν έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα στους δύο συλλόγους προς το παρόν.

Ο πρώην επικεφαλής σκάουτινγκ των ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτι δύσκολα θα απορρίψει την προοπτική της Τσέλσι. Η Σαουθάμπτον όμως δεν φαίνεται να βλέπει με καλό μάτι μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Σίλντς, καθώς έστησε τη μεταγραφική της πολιτική γύρω από το πρόσωπο του. Η μεταγραφή του ταλαντούχου Ρομέο Λάβια από τους «Πολίτες» αποτελεί δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς του Σίλντς.

Η Τσέλσι προσπάθησε να αποκτήσει τον Βέλγο κεντρικό μέσο την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου έναντι 50 εκατομμύρια λιρών, ωστόσο η Σαουθάμπτον ήταν ανένδοτη. Ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τόντ Μπόλι, έχει προσεγγίσει και τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Λειψίας, Κρίστοφερ Βίβελ.

Ακολούθησε μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!