Έμεινε με το…εισιτήριο στο χέρι ο Ζανιόλο

Ο Νικολό Ζανιόλο είπε το «ναι» στους όρους της Μπόρνμουθ, όμως αυτή ενδιαφέρεται πια λόγω οικονομικής αδυναμίας του συλλόγου να τον αγοράσει.

Απίστευτο ντόμινο εξελίξεων στην περίπτωση του Νικόλο Ζανιόλο και της Μπόρνμουθ. Πριν λίγες μέρες, τα «Κεράσια» έκαναν πρόταση 30 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού. Την προσφορά αποδέχτηκε η Ρόμα, αφήνοντας την κατάσταση στα χέρια του Ιταλού.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά έγινε γνωστό πως ο Ζανιόλο δεν θέλει να αγωνιστεί στην Μπόρνμουθ. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ ο 23χρονος προτιμούσε να μείνει στην Ιταλία και να ενταχθεί στις τάξεις της Μίλαν. Όμως, δεν ήρθε κάποια προσφορά που να ικανοποιούσε τους «Τζιαλορόσι».

Με τον Μουρίνιο να μην τον υπολογίζει και να έχει χάσει την θέση του στο αρχικό σχήμα, ο Ιταλός έπρεπε να βρει νέα ομάδα. Έτσι, τελικά είπε «ναι» στους όρους της Μπόρνμουθ, όμως αυτή δεν ενδιαφέρεται πια. Ο σύλλογος απέκτησε ήδη τέσσερις παίχτες, αδυνατώντας να ανταπεξέλθει στο οικονομικό κομμάτι.

Όπως αναφέρει και ο έγκυρος δημοσιογράφος, Gianluca Di Marziο, είχαν ολοκληρωθεί σχεδόν όλα για την μεταγραφή του Ζανιόλο. Μέχρι και η πτήση του στο Νησί ήταν κανονινσμένη. Αλλά, η διοίκηση του αγγλικού κλαμπ «μπλόκαρε» τα πάντα επειδή έχουν ήδη δαπανηθεί αρκετά χρήματα.

Διαβάστε ακόμα: Χειμερινή Deadline Day 2023: Η τελευταία μέρα των μεταγραφών live στο eyap.gr!

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!