Έντι Χάου: «Θετικές οι μεταγραφές»

Ευχαριστημένος για τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι από τη Νιούκαστλ είναι ο τεχνικός της ομάδας Έντι Χάου.

Απόλυτα ικανοποιημένος με τις μεταγραφές της Νιούκαστλ είναι ο Έντι Χάου. Οι «Καρακάξες» έχουν ξεκινήσει περίεργα τη χρονιά, έχοντας εφτά βαθμούς, με μία μόλις νίκη , τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα σε έξι ματς. Παρόλα αυτά έχουν κάνει μερικές πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτυ και τη Λίβερπουλ, παρά την ήττα με τη τελευταία.

Ο Άγγλος τεχνικός αν και βλέπει βελτίωση στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, περιμένει ακόμα περισσότερα από την ομάδα του, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. «Πιστεύω η συνολική μας εικόνα έχει βελτιωθεί δραματικά, αλλά με αυτό δημιουργούνται νέες προκλήσεις», ανέφερε.

«Όταν αντιμετωπίζεις ομάδες που αμύνονται πιο βαθιά και έχεις τη μπάλα περισσότερο, προσπαθείς να σπάσεις την άμυνά τους, αντί να παίζεις με μεταβιβάσεις. Βρήκαμε την απάντηση και δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Γι’ αυτό θεωρώ θετικές τις μεταγραφές, επειδή δεν είχαμε έλλειψη δημιουργικότητας και την ικανότητα να τις εκμεταλλευούμε. Εκεί ένιωσα ότι είχαμε το θέμα».

Παρά τα καλά που έχει βρει στην ομάδα του ο Αγγλος τεχνικός, έχει μερικά παράπονα από τα αποτελέσματα που παίρνει η ομάδα του. «Θέλω περισσότερους βαθμούς, θέλω να κερδίζουμε κάθε αγώνα», σχολίασε.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Κάραχερ: «Είναι αδίστακτη ομάδα η Τσέλσι»

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!