Κάραχερ: «Είναι αδίστακτη ομάδα η Τσέλσι»

Η Τσέλσι απέλυσε τον Τόμας Τούχελ και είναι ήδη στην αναζήτηση προπονητή με τον Τζέιμι Κάραχερ να προειδοποιεί πως οι «Μπλε» είναι αδίστακτοι.

Η Τσέλσι έλυσε τη συνεργασία της με τον Τόμας Τούχελ και είναι ήδη στην αναζήτη προπονητή και ο Τζέιμι Κάραχερ, προειδοποίησε πως οι «Μπλε» είναι αδίστακτοι. Ένα από τα ονόματα που είναι στη λίστα της λονδρέζικης ομάδας είναι ο τεχνικός της Μπράιτον, Γκρέιαμ Πότερ.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

Συγκεκριμένα ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ φοβάται ότι ο Άγγλος τεχνικός μπορεί να μη ταιριάζει στους «Μπλε», ενώ προειδοποιεί πως μπορεί να έχει τη τύχη των τελευταίων προπονητών, που έχουν περάσει από τη Τσέλσι τη τελευταία δεκαετία.

Ο 47χρονος προπονητής έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στους «Γλάρους» τα δύο τελευταία χρόνια, τερματίζοντας στην ένατη θέση πέρσι, ενώ τη φετινή σεζόν έχει ήδη 14 βαθμούς σε έξι αγωνιστικές, όντας στη τέταρτη θέση.

«Είναι αδίστακτη ομάδα η Τσέλσι. Δεν είμαι σίγουρος, ότι ταιριάζει απόλυτα. Μπορεί στη Τσέλσι να λένε, ότι θέλουν να δουν τα πράγματα διαφορετικά το μέλλον, σκεφτόμενοι ότι έχουν ένα προπονητή ως επικεφαλή και όχι έναν μάνατζερ».

«Φοβάσαι ο Πότερ μπορεί να έχει την ίδια τύχη με τους υπόλοιπους προπονητές της Τσέλσι που έχουν υπάρξει τα τελευταία δέκα χρόνια και αν δεν φέρει αποτελέσματα αμέσως, θα είναι στην αναζήτηση προπονητή τον επόμενο χρόνο».