Επιστρέφει στην Γουέστ Χαμ ως τεχνικός διευθυντής ο Μάρκ Νόμπλ

Η Γουεστ Χαμ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάρκ Νόμπλ ως τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Δεν μπόρεσε να μείνει μακρυά από την αγαπημένη του ομάδα ο Μάρκ Νόμπλ, αφού λιγότερο από έξι μήνες από την απόσυρσή του από τα γήπεδα, επιστρέφει στον σύλλογο, οποίος «σηκώνει τα μανίκια» και πιάνει δουλειά από τις 2 Ιανουαρίου του 2023.

Ο 35χρονος το καλοκαίρι πήρε το δίπλωμα από το Χάρβαρντ στα μαθήματα «Ψυχαγωγία, ΜΜΕ και Αθλητικές επιχειρήσεις». Πλέον, θα εργάζεται στενά με τον πρώην προπονητή του Ντέιβιντ Μόις, καθώς και με το Διοικητικό Συμβούλιο, παρέχοντας πληροφορίες, συμβουλές και βοήθεια σε όλες τις πτυχές του συλλόγου.

Ο Μάρκ Νόμπλ, ενθουσιασμένος δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο που μου έδωσε την ευκαιρία – είναι μεγάλη τιμή για μένα που αναλαμβάνω αυτόν τον ρόλο στη Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ».

«Έχω περάσει τα τελευταία 24 χρόνια ως παίκτης εδώ, πρώτα στην ακαδημία και μετά στην πρώτη ομάδα, και προφανώς έχω βαθιά γνώση και κατανόηση του συλλόγου. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, το μόνο πράγμα για το οποίο προσπάθησα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο ήταν η συνεχής βελτίωση, εντός και εκτός γηπέδου. Αυτό έγινε ακόμα πιο σημαντικό για μένα όταν ονομάστηκα αρχηγός του συλλόγου το 2015 και τα τελευταία επτά χρόνια μου έδωσαν τόσο μεγάλη εμπειρία και προετοιμασία για τον επόμενο στάδιο της ζωής και της καριέρας μου», πρόσθεσε.

«Συγκεκριμένα, τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς οι μέρες του παιχνιδιού μου άρχισαν να τελειώνουν, μου έδωσαν μια φανταστική ευκαιρία να περάσω πραγματικά λίγο χρόνο εκπαιδεύοντας τον εαυτό μου και αποκτώντας μεγαλύτερη γνώση και κατανόηση της δουλειάς που συμβαίνει στα παρασκήνια. Αυτός ο σύλλογος έχει κάνει μερικά φανταστικά βήματα προς τα εμπρός εκείνη την περίοδο και ανυπομονώ πραγματικά να επιστρέψω σε μια τόσο συναρπαστική στιγμή», συμπλήρωσε.

Τέλος, είπε «Αισθάνομαι ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να συνεισφέρω πραγματικά και να βοηθήσω τον σύλλογο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και μπορώ να υποσχεθώ σε όλους στην οικογένεια της Γουέστ Χαμ ότι θα της δώσω απολύτως ό,τι έχω».

Ο προπονητής των «Σφυριών», καλωσόρισε εγκάρδια τον Νόμπλ, λέγοντας «είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω ξανά τον Μάρκ και έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ ξανά μαζί του στενά. Ήταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα και δύναμη για μένα ως παίκτης και αρχηγός, και ξέρω ότι θα δώσει στον σύλλογο και σε εμένα φανταστική υποστήριξη ξανά σε αυτόν τον ρόλο».

«Είναι μια ευκαιρία για αυτόν να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί και θα έχει την πλήρη υποστήριξή μας σε αυτό. Κανείς δεν έχει καλύτερα προσόντα όταν πρόκειται να κατανοήσει τη Γουέστ Χαμ και το ήθος της και να φέρει νέες ιδέες για να πάει ο σύλλογος προς τη σωστή κατεύθυνση», ανέφερε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Ρούντιγκερ: «Έκανα επίτηδες λάθη στην Τσέλσι»

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!