Επιστροφή στα… πάτρια εδάφη για Τίμο Βέρνερ!

Ο Τίμο Βέρνερ θα αποχωρήσει από την Τσέλσι όπως όλα δείχνουν και θα επιστρέψει στην Γερμανία και την ομάδα που αναδείχθηκε, την Λειψία.

Ο Βέρνερ δεν είναι στα βασικά πλάνα του Τόμας Τούχελ για την επίθεση των «Μπλε» και μοιάζει να είναι στην πόρτα της εξόδου εδώ και καιρό. Ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως η Λειψία είναι έτοιμη να τα βρει σε όλα με την Τσέλσι για τον Γερμανό striker.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Τσέλσι: Ζήτησε να αποχωρήσει ο Χάτσον-Οντόι

Μάλιστα, ο Γερμανός θα επιστρέψει με κανονική μεταγραφή στη Λειψία και όχι με δανεισμό. Οι Λονδρέζοι διαπραγματεύονται με τους Γερμανούς τις λεπτομέρειες της συναλλαγής για να ολοκληρώσουν το «deal» μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Ο Τίμο Βέρνερ να σημειωθεί πως έχει συμφωνήσει με την Λειψία για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του, καθώς ήθελε να επιστρέψει εκεί. Μετά την μεγάλη μεταγραφή που πήρε για το δυτικό Λονδίνο και την Τσέλσι το 2020, έναντι 53 εκατομμυρίων ευρώ, ο Γερμανός διεθνής επιστρέφει στην ομάδα που διέπρεψε, έχοντας δεχτεί αρκετή κριτική αυτά τα χρόνια στο Νησί λόγω της δυσκολίας που είχε αρκετές φορές στο σκοράρισμα.

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!