Επιβεβαιώθηκαν τα άσχημα νέα: Βρέθηκε νεκρός ο Κρίστιαν Ατσού

Το «θρίλερ» για τον εντοπισμό του πρώην ποδοσφαιριστή της Νιούκαστλ, Κρίστιαν Ατσού, τελείωσε άσχημα, καθώς ο Γκανέζος βρέθηκε νεκρός κάτω από τα ερείπια.

Τα άσχημα νέα για τον εντοπισμό του Κρίστιαν Ατσού επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο Γκανέζος βρέθηκε νεκρός κάτω από τα ερείπια. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νιούκαστλ βρισκόταν στο κτίριο, που έμενε, όταν εκείνη την ώρα ο εγκέλαδος τους «χτύπησε».

Συγκεκριμένα ήταν στον ένατο όροφο μαζί με άλλους συμπαίκτες του και μέλη της Χατάισπορ. Δύο συμπαίκτες του και ένας άνθρωπος του συλλόγου βρέθηκαν στην αρχή, αλλά οι υπόλοιποι ήταν ακόμα αγνοούμενοι, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Ατσού.

Οι φήμες για τον εντοπισμό του και τον απεγκλωβισμό του ήταν αρκετοί, αλλά πάντα κάποιος τους διέψευδε. Είτε ο μάνατζέρ του είτε κάποιος από τον σύλλογο. Κάποια στιγμή είχε ειπωθεί ότι οι προσπάθειες για να τον εντοπίσουν στο κτίριο που βρισκόταν σταμάτησαν, αλλά η σύζυγός του μέσω του BBC, έκανε έκκληση για βοήθεια. Οι έρευνες συνεχίστηκαν και τα άσχημα νέα αυτή την φορά επιβεβαιώθηκαν, με τον μάνατζέρ του να ανακοινώνει τον θάνατό του.

«Ο Κριστιάν Ατσού βρέθηκε και πέθανε με τραγικό τρόπο. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στα αγαπημένα του άτομα. Θα ήθελα να πάρω την ευκαιρία και να ευχαριστήσω άπαντες για τις προσευχές και την υποστήριξή τους», ήταν τα λόγια του.