«Έσκασε η βόμβα»: Κοπέλα κατηγορεί διεθνή της Άρσεναλ για βιασμό

Το γεγονός που είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό στο Νησί και όχι μόνο ήρθε να αποκαλύψει νεαρή κοπέλα μέσω Twitter, αποκαλύπτοντας το όνομα του δράστη, όπως υποστηρίζει.

Το σοκ ήταν μεγάλο όταν αποκαλύφθηκε πως παίκτης ομάδας του βόρειου Λονδίνου κατηγορείται για βιασμό και εν τέλει ο παίκτης είναι της Άρσεναλ και είναι ο Τόμας Παρτέι. Ο 30χρονος Γκανέζος μέσος των «Κανονιέρηδων» κατηγορήθηκε από τη νεαρή μέσω Twitter, μέσω του οποίου προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Προ εβδομάδων σας είχαμε ενημερώσει πως ο παίκτης ήταν κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας του και παρέμενε ατιμώρητος μέχρι να μιλήσει η δικαιοσύνη. Βέβαια πλέον μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα…

«Ο Τόμας Παρτέι είναι ένας κατά συρροή βιαστής που είναι τυχερός επειδή την ημερομηνία που αποφάσισε να με βιάσει ενώ ήμασταν μαζί διακοπές ήταν 10 ημέρες πριν αλλάξει η νομοθεσία του Ηνωμένου Βασιλείου που επέτρεπε τη δικαιοδοσία των βρετανικών αστυνομικών δυνάμεων για εγκλήματα που διαπράχθηκαν εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου».

«Κάλεσα τους δικηγόρους μου και τους ενημέρωσα ότι θα εκνευριστούν μαζί μου. Ας πάει στο διάολο η συμφωνία. Έχω το διαβατήριό μου, δεν έχω ρούχα μαζί μου, αλλά θα παραγγείλω κάμποσα. Θα κλείσω ένα ξενοδοχείο σε κάποιο ζεστό μέρος και θα εξαφανιστώ για λίγο. Θα διαλύσω τη ζωή μου για κάτι που νομικά δεν επιτρέπεται να κάνω και στη συνέχεια θα τρέξω σε μια άλλη χώρα για να βρω λίγο χώρο.

Δεν θα το αφήσω να με τρώει μέσα μου. Έχω 400 screenshots και συνομιλίες στις οποίες δείχνει ότι είναι ένοχος. Θα τα δημοσιεύσω γιατί δεν με νοιάζει τίποτα. Έχω ενημερώσει τους δικηγόρους μου, δεν με νοιάζουν όμως οι απειλές, ούτε ότι πρέπει να δώσω πίσω τα χρήματα με τα οποία με πλήρωνε.

Οι βιαστές δεν πρέπει να την γλιτώνουν. Όταν μαθαίνεις ότι ο βιαστής σου την γλιτώνει μέσα από παραθυράκια, μπορεί να σου καταστρέψει την ψυχή. Δεν με νοιάζει αν θα μάθει ο κόσμος ποια είμαι. Ο δεύτερος βιασμός μου έγινε εκτός χώρας, οπότε αυτός δεν μπορεί να κατηγορηθεί. Όχι γιατί είναι αθώος, όχι γιατί δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία, αλλά γιατί με βίασε δέκα ημέρες πριν αλλάξει ο νόμος που θα τον έβαζε στη φυλακή.

Με πλήρωσε, πήγα στην αστυνομία και το γεγονός ότι τώρα μιλάω, θα μου δημιουργήσει χρέος 200.000 λιρών επειδή έσπασα τη συμφωνία. Μου διέλυσε τη ζωή, με βίασε και προσπάθησε να με πετάξει από τη σκάλα.

Το περιβάλλον του γνώριζε για άλλες κατηγορίες γυναικών, ήξερε τι μου έκανε και μου είπε ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι επειδή ήμουν ενήλικη. Δεν υπάρχει κάτι που αγαπώ, κάτι για το οποίο μπορώ να παλέψω.

Υποφέρω από σοβαρό μετατραυματικό στρες και λαμβάνω ηρεμιστικά εδώ και έναν χρόνο για να αντιμετωπίσω τον τρόπο, τις κρίσεις πανικού που αντιμετωπίζω καθημερινά.

Η οικογένειά μου υποστηρίζει την Άρσεναλ. Έφυγα από το σπίτι στο οποίο ζούσα επειδή δεν άντεχα να ακούω τον πατριό μου να πανηγυρίζει στους αγώνες της.

Αυτός είναι ο αθώος άνδρας, φίλοι της Άρσεναλ. Ο ατζέντης του με απείλησε ότι θα πει πως δημιούργησα ψεύτικα videos και screenshots.

Είναι κατά συρροή βιαστής. Μπορώ να ποστάρω screenshots για μέρες. Προσπάθησα να το λύσω όταν βγαίναμε ραντεβού, ήθελα να πιστέψω ότι δεν με βίασε και ότι έγινε κάποιο λάθος. Αυτός όμως παραδέχθηκε ότι είναι βιαστής.

Με βίασε, με άφησε στο κρεβάτι αναίσθητη και βγήκε στην Ιμπίθα για να παρτάρει. Γύρισε και γελούσε στο πρόσωπό μου, λέγοντάς μου ότι δεν μπορώ να του αρνηθώ. Δεν είπε ποτέ ότι λέω ψέματα.

Σταματάω γι’ απόψε και θα επανέλθω το πρωί όταν θα μπορώ να λειτουργήσω φυσιολογικά. Έμαθα πριν από μερικές ώρες ότι την γλίτωσε μέσα από κάποιο νομικό παραθυράκι, αν και ακόμη τον ερευνούν για τον βιασμό άλλης γυναίκας.

Καταλάβετε πως είμαι ενοχλημένη από αυτό που συνέβη. Έμεινα δυνατή για έναν χρόνο ώστε να τον αντιμετωπίσω στο δικαστήριο και τελικά δεν θα το κάνω. Η ζημιά έγινε.

Πίνω και δεν μπορώ να εκφραστώ, θα το κάνω αύριο. Όταν βάλω τέλος στη ζωή μου επειδή δεν θα μπορώ να αντιμετωπίσω τις κρίσεις πανικού και ότι ο κόσμος τον βλέπει ως αθώο, θα ξέρω ότι έκανα ότι μπορούσα, ότι πάλεψα όσο μπορούσα, ότι τα έκανα όλα σωστά.

Πήγα στην Αστυνομία, μίλησα στην πρεσβεία, έδωσα το τηλέφωνό μου για στοιχεία, ήμουν γενναία. Έκανα όσα μπορούσα για να υπάρξει δικαιοσύνη με τον νόμιμο τρόπο.

Το σύστημα δεν έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει τα θύματα. Γιατί να μιλήσω δημόσια, γιατί να πω ψέματα, γιατί να το κάνω γνωρίζοντας το μίσος που θα δεχθώ; Τι έχω να κερδίσω από αυτό;

Δεν μπορώ να πεθάνω γνωρίζοντας ότι δεν θα μιλήσω γι’ αυτά που έκανε αυτός ο άνθρωπος σε εμένα και σε άλλα κορίτσια. Δεν ήμουν η πρώτη και δεν ήμουν η τελευταία.

Μισήστε με, πείτε με ψεύτρα, γελάστε, εγώ βιάστηκα και δεν μπορώ να αντέξω πια να ζω. Σταματάω γι’ απόψε. Ελπίζω όσοι υποστηρίζετε έναν κατά συρροή βιαστή, να είστε χαρούμενοι».