Έσπασε τη σιωπή του ο Τζέραρντ μετά την απόλυσή του

Λίγες μέρες μετά την απόλυσή του από την Άστον Βίλα ο Στίβεν Τζέραρντ μίλησε για την απόφαση αυτή της διοίκησης των «Βίλανς».

Η Άστον Βίλα μετά την ήττα από τη Φούλαμ έλυσε τη συνεργασία της με τον Στίβεν Τζέραρντ. Λίγες μέρες μετά την απόφαση αυτή ο Άγγλος τεχνικός αποφάσισε να μιλήσει για την απόλυσή του, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες που συνδέονται με την Άστον Βίλα, για την υποστήριξη που μου δείξανε το καιρό που ήμουν εκεί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υπέυθυνους της ομάδας, τους παίχτες και όλο το προσωπικό για τη σκληρή δουλειά τους».

«Για τους οπαδούς είναι λυπηρό που δε λειτούργησε καλά στο τέλος. Αλλά σας οφείλω ευγνωμοσύνη για το τρόπο που με υποδεχτήκατε στο σύλλογό σας και το τρόπο που υποστηρίξατε την ομάδα στις δύσκολες στιγμές».

«Η Άστον Βίλα είναι ένας σύλλογος με σπουδαία ιστορία, αλήθεια θα ήθελα να έχω ξανά εκείνα τα επιτεύγματα, αλλά δυστυχώς δεν ήταν γραφτό. Εύχομαι σε όλη την ομάδα τα καλύτερα για το μέλλον, Στίβεν Τζέραρντ».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Άστον Βίλα: «Κοιτάζει» Πορτογαλία για νέο προπονητή

Ακολούθησε μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!