Η Τσέλσι ανακοίνωσε (;) Τσουκουεμέκα πριν καν υπογράψει

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση (;) του Κάρνεϊ Τσουκουεμέκα από την Άστον Βίλα πριν καν πέσουν οι επίσημες υπογραφές.

Με μια πρωτοφανή ανακοίνωση η Τσέλσι γνωστοποίησε τη συμφωνία της με την Άστον Βίλα για τον 18χρονο ταλαντούχο κεντρικό μέσο, Κάρνεϊ Τσουκουεμέκα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Νησί, η Τσέλσι προσφέρει εξαετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή και θα δώσει στη Βίλα ένα ποσό της τάξης των 15 εκατομμυρίων λιρών συν τα μπόνους.

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι «Μπλε» αποφάσισαν να ανακοινώσουν τη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, με τον παίκτη να μην έχει ταξιδέψει ακόμη στο Λονδίνο και ενώ εκκρεμεί η οριστική υπογραφή του, αλλά και οι ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα, στην επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Τσέλσι αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Άστον Βίλα και Τσέλσι επιβεβαιώνουν ότι έχουν φτάσει σε συμφωνία για τη μόνιμη μεταγραφή του Κάρνεϊ Τσουκουεμέκα.

Ο 18χρονος εξασφάλισε άδεια για να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να συζητήσει τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και να περάσεις τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις».

Φυσικά, όπως όλα δείχνουν ο νεαρός Άγγλος -γεννημένος στην Αυστρία- θα φορέσει τη φανέλα των «Μπλε του Λονδίνου».

Το γεγονός πάντως ότι ανακοινώθηκε η συμφωνία από τις δυο ομάδες πριν υπογραφούν οι προσωπικοί όροι του ποδοσφαιριστή και πριν περάσει τις ιατρικές εξετάσεις είναι κάτι πρωτοφανές σε επίπεδο Αγγλίας, ίσως όμως να δείχνει και το ποσοστό σιγουριάς για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Σε δημόσιο κανάλι το Λιγκ Καπ Αγγλίας

Όπως και να ‘χει, η Τσέλσι φαίνεται πως έκλεισε έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και τον περιμένει αύριο κιόλας (Τετάρτη, 3/8) στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.