Εθισμένος στο αέριο γέλιου ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ

Ακόμη μια δυσάρεστη είδηση προκύπτει για ποδοσφαιριστή της Πρέμιερ Λιγκ ο οποίος είναι εθισμένος στο αέριο γέλιου.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έτρεξαν για να βοηθήσουν έναν ποδοσφαιριστή της Πρέμιερ Λιγκ που διαγνώστηκε με εθισμό στο αέριο γέλιου – ο οποίος δίνει μάχη εδώ και καιρό ώστε να απεξαρτηθεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ένας κοντινός φίλος του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του σε επίπεδο Κάτω των 21 ετών, έδωσε το σήμα κινδύνου μετά τον εντοπισμό του ποδοσφαιριστή, ανάμεσα σε δοχεία με παράνομο διοξείδιο αζώτου στο διαμέρισμά του στο κέντρο της πόλης.

Ο συγκεκριμένος παίκτης του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα, έχει παραμείνει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης τον προηγούμενο καιρό. Το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα στο σημείο, πραγματοποίησαν ελέγχους και απέστειλαν μια απόλυτη προειδοποίηση στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέρεται να έκανε επανειλημμένες προσπάθειες να αντιμετωπίσει έναν εθισμό που έχει θέσει τόσο την υγεία του όσο και την καριέρα του σε κίνδυνο.

Η αστυνομία επίσης παρευρέθηκε, αλλά δεν φαίνεται να έχει δρομολογήσει κάποιες ποινικές διαδικασίες. Η ομάδα του παίκτη είναι ενήμερη για το περιστατικό. Έχουν προσφέρει εκτενή υποστήριξη για αρκετό καιρό και συμμετείχαν στην απόφαση να τον στείλουν σε εξειδικευμένο κέντρο απεξάρτησης νωρίτερα στη σεζόν.

Η κλήση στις έκτακτες υπηρεσίες έγινε τον περασμένο μήνα. Η οικογένειά του ανησυχούσε ότι ο ποδοσφαιριστής είχε ξανά-κυλήσει. Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν όταν ένας φίλος τον εντόπισε μέσα στο διαμέρισμα με έναν σημαντικό αριθμό μπουκαλιών κοντά του.

Ο παίκτης είναι ενήμερος για την κλίμακα του προβλήματος και έχει κάνει επανειλημμένες προσπάθειες να το εγκαταλείψει. Η ομάδα του συνεχίζει να προσφέρει βοήθεια με την ελπίδα ότι θα σώσει την καριέρα του.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Απορρίφθηκε η έφεση για την αφαίρεση βαθμών της Φόρεστ