Ετοιμάζει πρόταση για Ονάνα η Μ. Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει πρόταση για τον τερματοφύλακα της Ίντερ, Αντρέ Ονάνα, σύμφωνα με τον CEO των “Νερατζούρι”.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητάει τερματοφύλακα με το μέλλον του Ντε Χέα να είναι αβέβαιο στο Ολντ Τράφορντ. Ο Ισπανός κίπερ είναι ελεύθερος και μένει να φανεί αν θα δεχθεί μειωμένη πρόταση για ανανέωση από τους “Μπέμπηδες” ή αν θα μείνει ελεύθερος να βρει άλλη ομάδα.

Όπως και να ‘χει, η ομάδα του Τεν Χαγ ψάχνεται στο μεταγραφικό παζάρι. Ο CEO της Ίντερ, Μαρόττα, δήλωσε: “Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μας επιβεβαίωσε ότι ενδιαφέρεται για τον Αντρέ Ονάνα, οπότε είναι στο χέρι τους”.

“Ο τεχνικός διευθυντής μας, Οσίγιο, δουλεύει πάνω στην υπόθεση, είναι σε επαφή με την Γιουνάιτεντ αλλά δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση. Η Γιουνάιτεντ πρέπει να καταθέσει προσφορά τις επόμενες μέρες και τότε θα την ενημερώσουμε για την θέση μας τόσο εμείς όσο και ο παίκτης”.

Μετά την εξαιρετική πρώτη του σεζόν στην Ίντερ, ο Ονάνα έχει ανεβάσει τις μετοχές του και οι Ιταλοί θέλουν τουλάχιστον 50 με 55 εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους.

Ο παίκτης γνωρίζεται καλά με τον Έρικ Τεν Χαγ και σίγουρα αυτό μπορεί να παίξει τον ρόλο του, όπως και το τι “μέλλει γενέσθαι” με το θέμα της αγοραπωλησίας του συλλόγου.