Έβερτον: Τα ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι!

Η Έβερτον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απόλυση του Φράνκ Λάμπαρντ, με τα πρώτα ονόματα να έρχονται στο φως της δημοσιότητας!

Η Έβερτον βρίσκεται στην διαδικασία για εξεύρεση προπονητή μετά την απόλυση του Φράνκ Λάμπαρντ, με τα πρώτα ονόματα να γίνονται γνωστά!

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε ο Φράνκ Λάμπαρντ και κάπως έτσι ο Άγγλος τεχνικός πλήρωσε τόσο τα κακά αποτελέσματα, όσο και τις κακές εμφανίσεις της ομάδας. Ποιος όμως θα είναι ο αντικαταστάτης του; Ένα άρθρο του BBC αναφέρει τους υποψήφιους για τον πάγκο των «Toffees»!

ΜΑΡΣΕΛΟ ΜΠΙΕΛΣΑ

Το πρώτο όνομα που βρίσκεται στην σχετική λίστα είναι αυτό του Μαρσέλο Μπιέλσα, όπως σας αποκαλύψαμε και χθες στην ιστοσελίδα μας! Ο πολύπειρος Αργεντινός προπονητής είναι από τα φαβορί για την θέση ωστόσο υπάρχουν αμφιβολίες από τον Φαρχάντ Μοσίρ, κατά πόσο το συγκεκριμένο ρόστερ της Έβερτον θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο στύλ του «Ελ Λόκο».

Ο Μπιέλσα έγινε περισσότερο γνωστός στο Αγγλικό κοινό από την παρουσία του στην Λίντς από τον Ιούλιο του 2018 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022. Ο Αργεντινός ήταν και αυτός που οδήγησε την Λίντς στα σα