Η Τότεναμ «αρπάζει» τον Ντανζούμα λίγο πριν τον ανακοινώσει η Έβερτον!

Το «colpo grosso» επιχειρεί αυτή τη στιγμή η Τότεναμ, καθώς κάνει μεγάλες προσπάθειες για να πάρει τον Ντανζούμα λίγο πριν ανακοινωθεί από την Έβερτον.

Η Έβερτον τα είχε βρει σε όλα με τον Αρναούτ Ντανζούμα, με τον Ολλανδό winger της Βιγιαρεάλ, ο οποίος μάλιστα είχε περάσει και ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των «Ζαχαρωτών» και είχε συμφωνήσει για εξάμηνο δανεισμό στο Μερσεϊσάιντ.

Η Τότεναμ όμως που παρακολουθούσε στενά την υπόθεση του Ντανζούμα και ενδιαφερόταν για τον ποδοσφαιριστή, φαίνεται πως αποφάσισε να εμπλακεί και να «κλέψει» τελευταία στιγμή τον Ντανζούμα μέσα από τα χέρι της Έβερτον!

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα από την Αγγλία, οι «Πετεινοί» έχουν κάνει πρόταση για δανεισμό, αλλά σκέφτονται ακόμα και την αγορά του Ντανζούμα από τους Ισπανούς, με τον ποδοσφαιριστή να ταξιδεύει προς Λονδίνο αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τον Φραμπρίτσιο Ρομάνο.

Όλα αυτά, τη στιγμή που ο winger της Βιγιαρεάλ είχε περάσει ιατρικά και είχε συμφωνήσει σε όλα με την Έβερτον μέσα στον Σαββατοκύριακο, με τους «Toffees» να διαδίδουν χθες ότι το deal είναι δεδομένο παρά την απομάκρυνση του Φρανκ Λάμπαρντ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Βρισκόμαστε λοιπόν εν αναμονή εξελίξεων…

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

Διαβάστε ακόμα: Απέκτησε «διαμαντάκι» από το MLS η Άστον Βίλα!