Γκάμπριελ Μαρτινέλι: Στην Άρσεναλ ως το 2027!

Η Άρσεναλ ολοκλήρωσε την ανανέωση συμβολαίου του Γκάμπριελ Μαρτινέλι, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να υπογράφει ως το 2027!

Σπουδαία νέα για του φίλους της Άρσεναλ μετέφερε το βράδυ της Πέμπτης (2/2) ο Ντέιβιντ Όρνσταϊν μέσω του «The Athletic». Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι θα παραμείνει «κανονιέρης» ως το 2027, αφού έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προσέφερε η ομάδα!

Ο νεαρός Βραζιλιάνος αποτελεί έναν από τους κομβικούς παίκτες στις τακτικές του Μικέλ Αρτέτα και άπαντες στον σύλλογο ήθελαν να τον επιβραβεύσουν για τις εμφανίσεις του. Έτσι, οι διαδικασίες για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ξεκίνησαν πριν αρκετό διάστημα και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Αυτό που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση της Άρσεναλ για να επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Ο Μαρτινέλι είχε συμβόλαιο με την ομάδα του Λονδίνου ως το καλοκαίρι του 2024, στο οποίο βέβαια υπήρχε οψιόν ανανέωσης για δύο επιπλέον έτη από την ομάδα. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του συλλόγου ήθελαν να του προσφέρουν ανανεωμένες αποδοχές και όρους.

Σειρά πλέον παίρνουν οι Μπουκάγιο Σάκα και Γουίλιαμ Σαλίμπα, καθώς η Άρσεναλ θέλει να «δέσει» και αυτούς με νέα συμβόλαια.