Γκόμεζ: «Θα έπαιζα στην Λίβερπουλ»

Θετικός φαίνεται να έιναι ο Ζοάο Γκόμεζ σε μια κίνηση στην Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσιεύματα αλλά και τα ίδια τα λεγόμενά του.

Η Λίβερπουλ παρακολουθεί «στενά» τον Ζοάο Γκόμεζ, για το πλάνο της ομάδας να ανακατασκευάσει τη μεσαία γραμμή της. Τα προβλήματα εκεί είναι αρκετά για τους «Κόκκινους», καθώς οι τραυματισμοί και οι κακές εμφανίσεις προκαλούν «πονοκέφαλο» στον Γιούργκεν Κλοπ, και κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη προσθήκης ενός μέσου την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Ο νεαρός μπορεί να προσφέρει νέα πνοή στην Λίβερπουλ που έχει ελλείψεις στη μεσαία γραμμή. Οι Τσάμπερλειν και Κειτά δεν έχουν πια την εμπιστοσύνη του συλλόγου, για αυτό και δεν συμπεριλήφθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα. Επιπλέον, προσθέτοντας στην εξίσωση τη μεγάλη ηλικία των Μίλνερ (36) και Χέντερσον (32), είναι εμφανές πως υπάρχει ανάγκη αναζωογόνησης.

Έτσι έχουν στείλει ανθρώπους να παρακολουθήσουν άσσο της Φλαμένγκο. Με το που δημοσιοποιήθηκαν οι πρώτες πληροφορίες, ο Γκόμεζ φρόντισε να κάνει γνωστό ότι το ενδιαφέρον δεν είναι μονόπλευρο. «Η Λίβερπουλ είναι μια ομάδα στην οποία θα έπαιζα. Έχω μεγάλη επιθυμία να παίξω εκεί», είπε ο Γκόμεζ στο ESPN. «Το να παίξω στοΤσάμπιονς Λιγκ είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου», συμπλήρωσε.

Ο 21χρονος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Φλαμένγκο και έκτοτε έχει 108 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την πρώτη ομάδα, βρίσκοντας δίχτυα 4 φορές και παρέχοντας 3 ασίστ.

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!