Γκουαρδιόλα: “Δεν έχω υψηλές προσδοκίες”

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν εκνευρισμένος μετά το ισόπαλο 1-1 κόντρα στη Λειψία και τα “έψαλε” στους παίκτες του μετά το σφύριγμα της λήξης.

Ο Γκουαρδιόλα είδε τον Μαχρέζ να βάζει μπροστά την ομάδα του στο σκορ στο πρώτο μέρος και τνν Σίτι να κυριαρχεί.

Ωστόσο,στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί ανέβασαν στροφές, ισοφάρισαν δίκαια με τον Γκβαρντιόλ και άφησαν τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς στο Έτιχαντ.

Ο Γκουαρδιόλα μιλώντας μετά το παιχνίδι, τόνισε: “Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν έχουμε ομάδα που να μπορεί να ανταγωνιστεί τις πολλές μεταβιβάσεις. Είναι καλύτεροι από εμάς, είναι πιο γρήγοροι, ταχύτεροι, εκτός από τον Κάιλ και τον Έρλινγκ, αλλά ο ρυθμός είναι κάτι που δεν τον έχουμε.

Χρειαζόμασταν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ευκαιρίες από το πουθενά, οι στημένες μας φάσεις ήταν καλές και βρεθήκαμε κοντά στο να πετύχουμε δύο ή τρία γκολ. Έχουμε ένα παιχνίδι στο Μάντσεστερ, η ομάδα που θα κερδίσει θα περάσει.

Οι προσδοκίες μου δεν είναι υψηλές. Δεν σκέφτηκα να έρθω να κερδίσω 0-4, ούτε ένα δευτερόλεπτο. Το παιχνίδι που πρέπει να παίξουμε, αποτελείται από δύο μέρη, 180 λεπτά. Δεν θέλω να χάσω 4-3 ή 4-0 εδώ. Πρέπει να είμαστε ανοιχτοί στο Μάντσεστερ. Αυτό θα γίνει”.