Γκουαρδιόλα: «Δεν είναι τελείως καλά ο Χάαλαντ»

Νέες εξελίξεις σχετικά με την υγεία του Έρλινγκ Χάαλαντ ανέφερε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν είναι τελείως καλά.

Νέες εξελίξεις για την υγεία του Έρλινγκ Χάαλαντ ανέφερε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος υποστήριξε ότι ακόμα δεν είναι τελείως καλά. Ο Νορβηγός επιθετικός έμεινε εκτός από τους αγώνες με τη Λέστερ και τη Σεβίλλη, αλλά στον αγώνα με τη Φούλαμ αγωνίστηκε για 27′ λεπτά, σκοράροντας μάλιστα και το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Παρόλα αυτά όπως σχολίασε ο τεχνικός των «Πολιτών», ο 22χρονος δεν είναι ακόμα 100% καλά. Συγκεκριμένα δήλωσε πως ο σύνδεσμός του έχει πειραχτεί ελάχιστα, ενώ αν είναι υγιής μπορεί να είναι στα φιλικά με την εθνική του ομάδα.

«Ακόμα δεν είναι τελείως καλά, έτσι θα το δούμε αύριο. Είναι καλύτερα. Είναι σημαντικό ότι το κόκκαλό του δεν έχει σπάσει, έχει πειραχτεί λίγο ο σύνδεσμός του. Σε δέκα μέρες πολλά μπορούν να αλλάξουν. Αν είναι υγιής μπορεί να παίξει με την εθνική του ομάδα. Ποτέ δεν απαγόρευα στους παίχτες να παίξουν με την εθνική τους ομάδα, ξέρω πόσο σημαντικό είναι».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Ο Χάου ενημέρωσε για Γουίλσον και Τρίπιερ

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!