Τον λόγο που φοράει το νούμερο «39» αποκάλυψε ο Γκιμαράες

Σε πρόσφατη συνέντευξη του σε βραζιλιάνικο μέσο, ο Μπρούνο Γκιμαράες αποκάλυψε τον ιδιαίτερο λόγο που φοράει το νούμερο «39» στην πλάτη.

Ο Μπρούνο Γκιμαράες αναμφίβολα έχει μεταμορφώσει την Νιούκαστλ, από οταν πήρε μεταγραφή πέρυσι τον Γενάρη. Αποτελεί κομβικό παίχτη στην φετινή πορεία της ομάδας, που διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη, όντας στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Αυτό ανταμείφθηκε με την κλήση του στην «Σελεσάο» για το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτό που είναι χαρακτηριστικό όμως είναι ο ασυνήθιστος αριθμός της φανέλας του. O Γκιμαράες από τότε που έπαιζε στην Ατλέτικο Παραναένσε, και στην Λυών έχει διαλέξει τον αριθμό «39» να τον συνοδεύει. Ακόμα και όταν πήρε μεταγραφή για τις «Καρακάξες», πολλοί νόμιζαν ότι θα αλλάξει νούμερο και θα διάλεγε το «8» ή το «10».

Γκιμαράες

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

Για αυτό ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ο παίχτης είπε πως ο αριθμός αυτός εχεί ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, καθώς είναι το νούμερο του ταξί του πατέρα του. «39 είναι ο αριθμός ταξί του πατέρα μου», είπε ο Γκιμαράες.

Πρόσθεσε πως: «ήταν οδηγός ταξί για 20 χρόνια στη Βραζιλία. Όλα τα χρήματα που ήρθαν στο σπίτι ήταν χάρη σε αυτό το ταξί. Πρέπει να το πάρω». «Μου είπε: “Διάλεξε το 39, πάντα έφερνε τύχη στην οικογένεια και σίγουρα θα φέρει και σε σένα”», συνέχισε.

«Το έκανα, για να τιμήσω αυτόν και το ταξί», συμπλήρωσε. Τέλος, έκλεισε λέγοντας: «και για αυτό το έχω κάνει τατουάζ. Είναι ο τυχερός μου αριθμός».

Διαβάστε ακόμα: Γκουαρδιόλα: «Δεν είναι τελείως καλά ο Χάαλαντ»