Γκουαρδιόλα: «Προσπάθησαν να μου πετάξουν κέρματα, ίσως την άλλη φορά είναι καλύτεροι»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε μετά το παιχνίδι με την Λίβερπουλ και έδειξε πόσο δύσκολο είναι όντως το παιχνίδι στο Άνφιλντ για την Σίτι κάθε φορά.

Αρχικά ο Γκουαρδιόλα ανέφερε μετά το ντέρμπι στο BBC: «Αυτό είναι το Άνφιλντ. Το ξέρουμε κάθε φορά που ερχόμαστε εδώ, αλλά εδώ είναι Άνφιλντ. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά αυτό είναι ένα παιχνίδι όπου υπάρχουν πολύ λίγα περιθώρια και τα λάθη τιμωρούνται. Κάναμε ένα λάθος και γι’ αυτό χάσαμε το παιχνίδι».

«Παίξαμε για να νικήσουμε τη Λίβερπουλ σήμερα, σίγουρα παίξαμε γι’ αυτό. Μετά το 1-0 ο κόσμος φώναζε, αλλά εμείς φωνάζαμε περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής έλεγε ”παίξε, παίξε, παίξε”, υπήρχαν χίλια εκατομμύρια φάουλ όπως αυτό και αυτό δόθηκε επειδή βάλαμε ένα γκολ. Άρα δόθηκε φάουλ επειδή βάλαμε ένα γκολ, διαφορετικά δεν θα δινόταν».

«Χάσαμε γιατί κάναμε λάθος, αλλά αυτό είναι το Άνφιλντ. Το πλήθος προσπάθησε [να πετάξει νομίσματα/αντικείμενα] αλλά δεν με άγγιξε. Ίσως την επόμενη φορά να είναι καλύτεροι», συμπλήρωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά την ήττα με 1-0 από την Λίβερπουλ.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Σίρερ: «Θα έπρεπε να κερδίζουμε σε τέτοιες έδρες, συνεχίστε να βουτάτε»

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!