Γνωρίστε τους Έλληνες φιλάθλους της Everton!

Οι Έλληνες Υποστηρικτές Αγγλικού Ποδοσφαίρου έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την επίσημη λέσχη των Ελλήνων φιλάθλων της Everton!

 

Η συνεργασία αυτή θα είναι σε ενημερωτικό πλαίσιο αλλά ας πάμε να μάθουμε από πρώτο χέρι λίγα πράγματα για αυτούς. Μιλήσαμε με τον Δαμιανό ο οποίος είναι ο κατασκευαστής του επίσημου ελληνικού blog της Εverton, το http://greek-toffees.blogspot.gr/ και του ζητήσαμε να μας πεί λίγα λόγια για την ιστορία τους.

“Τα παιδιά στην Αθήνα έχουν από χρόνια ξεκινήσει μια προσπάθεια να ενώσουν τους φίλους της Everton και έτσι δημιουργήθηκε  σιγά-σιγά ένας πυρήνας οπαδών. Αργότερα αυτός ο πυρήνας δημιούργησε το group μας στο facebook και τον Νοέμβριο του 2011 έφτιαξα το blog μας όπου σιγά σιγά πολλά παιδιά από όλη την Ελλάδα με αγάπη για την Everton συμμετέχουν και γράφουν. Ενημερώνεται καθημερινά πολλές φορές και με 2 η και 3 αναρτήσεις την ημέρα.”

 

evert-1

 

Στην συνέχεια μας είπε το πώς αναγνωρίστηκαν από την Everton και έγιναν επίσημη λέσχη.

“Τον περασμένο Νοέμβριο γιορτάζοντας τα 5 χρόνια του blog μας είπαμε να κάνουμε μια προσπάθεια να γίνουμε supporters club. Η προσπάθεια αγκαλιάστηκε από όλους μας και έτσι, τον Φεβρουάριο, στείλαμε την αίτηση στην ομάδα και γίναμε επίσημα supporters club. Ως επίσημο, πλέον, κλαμπ έχουμε περάσει τα 50 άτομα και λαμβάνουμε και άλλες αιτήσεις.”

 

Το ελληνικό πανό στο Goodison Park!
Το ελληνικό πανό στο Goodison Park!

 

Με τον Baines!
Με τον Baines!