Γουλβς: Ανακοίνωσε τον Κρεγκ Ντόσον

Με κάθε επισημότητα, ο Κρεγκ Ντόσον θεωρείται παίχτης της Γουλβς, με την μεταγραφή να κοστίζει στους «Λύκους» 3,3 εκατομμύρια λίρες.

Η τέταρτη μεταγραφή της Γουλβς είναι γεγονός, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κρεγκ Ντόσον. Πριν λίγες μέρες, το eyap.gr σας ενημέρωσε πως η συμφωνία των δύο ομάδων ήταν σε τερματικό στάδιο. Οι «Λύκοι» πλήρωσαν 3,3 εκατομμύρια λίρες στην Γουέστ Χαμ, με τον 32χρονο να υπογράφει συμβόλαιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

«Η Γουλβς ενίσχυσε τις αμυντικές της επιλογές με την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Κρεγκ Ντόσον. Ο 32χρονος υπέγραψε συμβόλαιο δυόμισι ετών, ερχόμενος από την Γουέστ Χαμ, όπου πέρασε τα τελευταία τρία χρόνια», ήταν η ανακοίνωση του συλλόγου.

O τεχνικός διευθυντής της Γουλβς, Ματ Χομπς δήλωσε πως ο αμυντικός ήταν τοπ στόχος για καιρό. Στην συνέχεια, τόνισε πως η άφιξή του προσφέρει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. «Φέρνουμε άλλον έναν ηγέτη στον σύλλογο. Η εμπειρία του Κρεγκ, είναι σημαντική εντός και εκτός γηπέδου. Θα είναι ένας πολύ καλός παίκτης για την ομάδα μας. Είναι κάποιος από τον οποίο θα μάθουν πολλά οι νεαροί αμυντικοί μας και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη τους», σχολίασε.

Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ ευχήθηκε στον Ντόσον τα καλύτερα για το μέλλον. Αναλυτικά η δημοσίευση: «Η Γουέστ Χαμ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Κρεγκ Ντόσον ολοκλήρωσε τη μεταγραφή στη Γούλβς. Ο Κρεγκ έκανε ξεκάθαρη την επιθυμία του να του δοθεί η μεταγραφή για προσωπικούς λόγους. Ενώ ο σύλλογος ήταν απρόθυμος να συμφωνήσει, φεύγει με τις ευχαριστίες και την εκτίμησή μας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Γκρέιαμ Πότερ: «Είμαι χαρούμενος με την συνολική εμφάνιση»

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!