Γουλβς: Με Ντόχερτι και Κρέσγουελ γεμίζουν τα «φτερά» τους!

Οι Γουλβς είναι έτοιμοι για ένα μεγάλο, διπλό μεταγραφικό χτύπημα με Ντόχερτι και Κρέσγουελ για τα άκρα της άμυνας.

Οι «Λύκοι» είναι αποφασισμένοι να θωρακίσουν τα «φτερά» της άμυνάς τους και να αναβαθμιστούν ποιοτικά, ετοιμάζοντας δυο πολύ σημαντικές μεταγραφές.

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook!

Από τη μια, ο Ματ Ντόχερτι είναι κλεισμένος, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από το Νησί έχει περάσει ήδη τις ιατρικές εξετάσεις και αναμένονται μόνο οι ανακοινώσεις. Μάλιστα, υπάρχουν και φωτογραφίες του αρχηγού της εθνικής Ιρλανδίας από την παρουσία του χθες στο Γουλβερχάμπτον.

Αυτό σημαίνει πως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα των «Λύκων» τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει στο Μόλινιου, μετά το πέρασμά του από την Τότεναμ.

Από την άλλη, οι Γουλβς θέλουν να αναβαθμιστούν και στο αριστερό άκρο της άμυνας και έχουν κάνει ήδη πρόταση στη Γουέστ Χαμ για τον Άαρον Κρέσγουελ.

Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις, με τον ποδοσφαιριστή να φαίνεται θετικός στην προοπτική αυτής της μεταγραφής. Μπορεί στην πρώτη πρόταση των «Λύκων» να υπάρχει σημαντική διαφορά, όμως υπάρχει αισιοδοξία πως οι δυο ομάδες θα καταλήξουν σε συμφωνία για τον 33χρονο Άγγλο αμυντικό.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Τσέλσι: Θέλει πίσω τον Μαρκ Γκουέχι!

Πιο συγκεκριμένα, οι Γουλβς προσέφεραν 2.5 εκατομμύρια λίρες για τον Κρέσγουελ, με τη Γουέστ Χαμ να ζητάει 5 εκατομμύρια για τον έμπειρο αριστερό οπισθοφύλακα. Είναι πολύ πιθανό οι δυο ομάδες να τα βρουν κάπου στη μέση και να δούμε τον Κρέσγουελ στα πορτοκαλί, σύμφωνα τόσο με την Athletic, όσο και με την Guardian.