Η ανταμοιβή ενός μαχητή της ζωής…

Το eyap.gr σε κάτι σαν onthisday σας θυμίζει κάποιες ανατριχιαστικές στιγμές όταν το ποδόσφαιρο έδειξε ξανά το καλό του πρόσωπο με πρωταγωνιστή τον Jonas Gutierez.

 

Ήταν Δευτέρα 13 Απριλίου του 2015 όταν για την Premier League η Liverpool του Brendan Rodgers φιλοξενούσε την Newcastle του John Carver. Όχι, δεν ήταν ένα απλό παιχνίδι ποδοσφαίρου.

Ο 31χρονος, τότε, Αργεντινός μέσος των «Καρακαξών», Jonás Gutiérrez έχει κερδίσει το μεγαλύτερο ματς της ζωής του, με αντίπαλο που είχε βαθμό δυσκολίας όσο να νικήσεις τη Manchester United της δεκαετίας 90′ και της Liverpool της δεκαετίας ’80 μαζί. Ο Jonás Manuel Gutiérrez είχε νικήσει τον καρκίνο στους όρχεις που του είχε διαγνωσθεί επιστρέφοντας απευθείας στα γήπεδα.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Jonas Gutierrez anfield

 

Στο 67ο λεπτό του αγώνα ο Carver τον έχει σηκώσει για να τον βάλει στη θέση του Obertan. Και στο Anfield Road γίνεται η «στέψη της νίκης» για τη νίκη του «Spider-Man», όπως τον φώναζαν. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους…

 

 

Για την ιστορία, η Liverpool είχε κερδίσει με 2-0 την Newcastle με γκολ των Sterling (9′ minutes) και Allen (70′). Η στάση της συμπαθέστατης -κατά τα άλλα- Newcastle United δε χρειάζεται να σχολιαστεί.