Η Αρσεναλ σε συζητήσεις με την Γκιμαράες για τον Μπάμπα

Ο ατζέντης του Ιμπραχίμα Μπάμπα κράτησε χαμηλούς τόνους για τις φήμες που λένε ότι ο παίκτης βρίσκεται στα πρόθυρα της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του στην Άρσεναλ, αν και αρνήθηκε να αποκλείσει το ενδεχόμενο να κλείσει η συμφωνία στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Δημοσιεύματα στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο ατζέντης του Μπάμπα, Φιλίπε Μακέδο Άλβες έχει πετάξει στο Λονδίνο για να οριστικοποιήσει την «επικείμενη» συμφωνία για τον αμυντικό μέσο της Γκιμαράες, με τον Μικέλ Αρτέτα να επιβεβαιώνει ήδη την επιθυμία του να φέρει έναν παίκτη σε αυτή τη θέση πριν από το τέλος του μήνα.

Ο Μπάμπα ήταν βασικός στην πορτογαλική ομάδα αυτή τη σεζόν, έχοντας υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον πορτογαλικό σύλλογο πριν από 12 μήνες. Αυτό περιελάμβανε ρήτρα αποδέσμευσης 30 εκατομμυρίων ευρώ και ο 20χρονος, ο οποίος μπορεί να παίξει στη μεσαία γραμμή και στο κέντρο της άμυνας, ήδη προσελκύει το ενδιαφέρον σε όλη την Ευρώπη.

Ωστόσο, ενώ ο ατζέντης του παίκτη επιβεβαίωσε ότι ήταν πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο, επέμεινε ότι ήταν φυσικό για αυτόν να ταξιδεύει για να παρακολουθεί διάφορους παίκτες που εκπροσωπεί. «Είναι αλήθεια ότι ήμουν στο Λονδίνο, αλλά μόλις έφτασα από τη Γερμανία, όπου παρακολουθούσα το παιχνίδι του Έντμοντ Ταψόμπα», είπε ο Άλβες. «Ο Μπάμπα δεν είναι ο μόνος παίκτης με τον οποίο συνεργάζομαι. Είναι ένα προφίλ παίκτη που σαφώς ενδιαφέρει πολλούς συλλόγους, αλλά τώρα είναι παίκτης της Γκιμαράες και συγκεντρώνεται μόνο στο παιχνίδι της Δευτέρας με την Τσάβες. Η αγορά είναι ανοιχτή, αλλά δεν πρόκειται να τροφοδοτήσω φήμες».

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπράιαν Χιλ φέρνει πρόταση από Ισπανία

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook για περισσότερες ειδήσεις από τον κόσμο του Αγγλικού ποδοσφαίρου!