Η FA συμφωνεί για τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στην Αγγλία!

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας βρίσκεται σε αναζήτηση γηπέδου στο εξωτερικό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με την Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να είναι θετική.

Εδώ και μέρες έχουν γίνει γνωστά τα σχέδια του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκου, για τη διεξαγωγή του ελληνικού τελικού Κυπέλλου στο εξωτερικό. Οι χώρες που έχουν εξεταστεί είναι η Γερμανία, η Αγγλία και η Αυστραλία, σύμφωνα με τον ίδιο.

Σε σημερινές του δηλώσεις στο Κρήτη τόνισε πως η FA έχει δώσει το «ΟΚ» από τη μεριά της, όμως πρέπει να δοθεί άδεια και από τους υπεύθυνους του γηπέδου που θα επιλεχθεί, δεδομένου των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχουν οι ομάδες.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Μπαλτάκος ανέφερε τρία λονδρέζικα γήπεδα ως πιθανά για τον τελικό, καθώς θα είναι ελεύθερα τη συγκεκριμένη μέρα και αυτά είναι το Στάμφορντ Μπριτζ (Τσέλσι), Έμιρεϊτς (Άρσεναλ) και Σέλχαστ Παρκ (Κρίσταλ Πάλας).

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέφερε: «Επιδιώκουμε να πάμε εκεί που υπάρχει έντονο το στοιχείο της ομογένειας. Πέρα από τη τη Γερμανία και την Αγγλία, παίζει και η Αυστραλία, αλλά είναι πιο δύσκολο λόγω της αλλαγής του καιρού. Η αγγλική Ομοσπονδία συμφωνεί, όμως τα γήπεδα δεν είναι δικά της. Πρέπει να έρθουμε σε επαφή και με τις ομάδες, που τους ανήκουν τα γήπεδα. 20 και 21 Μαΐου, που προσανατολιζόμαστε για τον τελικό, στην Αγγλία είναι διαθέσιμα τα γήπεδα της Κρίσταλ Πάλας, της Τσέλσι και της Αρσεναλ. Από την Ομοσπονδία της Γερμανίας δεν έχουμε ακόμη απάντηση».

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook για περισσότερες ειδήσεις από τον κόσμο του Αγγλικού ποδοσφαίρου!

Μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς ένας ενδεχόμενος τελικός ελληνικού Κυπέλλου στην Αγγλία θα ήταν ασφαλώς κάτι πρωτοφανές και πρόκειται να συζητηθεί πολύ στο Νησί.