Η Γουέστ Χαμ απαγόρευσε στον τεχνικό της διευθυντή την είσοδο στα αποδυτήρια!

Ο τεχνικός διευθυντής της Γουέστ Χαμ, Τιμ Στάιντεν, δεν θα έχει πρόσβαση στα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν, ύστερα από απόφαση της διοίκησης.

Ο Στάιντεν, ο οποίος ήρθε στο Λονδίνο το καλοκαίρι του 2023 μετά από την επιτυχημένη παρουσία του στην Bundesliga, ενημερώθηκε ότι θεωρήθηκε πως είναι ανάρμοστο να βρίσκεται εκεί όταν υπήρχε αβεβαιότητα σχετικά με το τι συμβαίνει με την αναζήτηση προπονητή του συλλόγου.

Μετά από εσωτερική συζήτηση, αποφασίστηκε ότι δεν θα επιτραπεί στον Στάιντεν η είσοδος στα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας στο Λόντον Στέιντιουμ ή στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Ρας Γκριν. Η διοίκηση των «Σφυριών» αποφάσισε ότι αυτός ήταν ο καλύτερο τρόπος για να διασφαλίσει μια θετική έκβαση στο τέλος της σεζόν. Ο Στάιντεν δεν αμφισβήτησε την απόφαση.

Αυτή η απόφαση έρχεται σε μια περίοδο που υπήρξαν πολλά ρεπορτάζ για την ένταση μεταξύ του Στάιντεν και του Μόις αυτή τη σεζόν. Ο Μόις είναι ένας προπονητής που προτιμά να έχει τον έλεγχο στις μεταγραφές, με τον Σκωτσέζο να εισηγείται για παράδειγμα το δανεισμό του Κάλβιν Φίλιπς τον Ιανουάριο, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Στάιντεν.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Δίκαια νικητής ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Έμερι