Η ψυχρή χειραψία του Φερνάντες με τον Ρονάλντο

Ο Μπρούνο Φερνάντες αγνόησε τον Ρονάλντο μπαίνοντας στα αποδυτήρια της εθνικής Πορτογαλίας, με την αμηχανία να είναι διάχυτη στον χώρο.

Η ένταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια της εθνικής Πορτογαλίας. H συνέντευξη του Ρονάλντο έχει φέρει τα πάνω-κάτω τις τάξεις των «Κόκκινων Διαβόλων», με τον Φερνάντες να μην ξέρει πως να αντιδράσει όταν είδε τον συμπαίκτη του.

Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδίκτυου δείχνει την αμήχανη χειραψία του Φερνάντες με τον Ρονάλντο. Ο Φερνάντες μπαίνει στα αποδυτήρια, αρχικά αγνοώντας τον 37χρονο, ενώ αφήνει κάτι δίπλα του.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

Ο Ρονάλντο έχει το χέρι του τεντωμένο για χειραψία. Στην συνέχεια, ο Μπρούνο του σφίγγει για λίγο το χέρι πριν του ψιθυρίσει κάτι. Ο μέσος χαμογελά στον Ρονάλντο καθώς φεύγει για να συστηθεί σε άλλα μέλη της ομάδας. Έτσι, ο Ρονάλντο έμεινε με ένα κενό βλέμμα στο πρόσωπό του.

Αυτό, μόνο «πονοκέφαλο» δημιουργεί στον Σάντος. Ο προπονητής βασίζεται σε αυτούς τους δύο, για την επίθεση της ομάδας. Αποτελούν βασικούς παίχτες στα σχέδια του Σάντος, και αναμένεται να σηκώσουν το βάρος και να προκριθούν όσο πιο μακρία γίνεται. Το Μουντιάλ ξεκινάει σε πέντε μέρες, με την Πορτογαλία να αγωνίζεται με την Γκάνα στις 24/11.

Φερνάντες Ρονάλντο

Πάντως, οπαδοί της Γιουνάιτεντ αποθεώνουν τον Μπρούνο για την συμπεριφορά του αυτή. Πολλοί από αυτούς, ήταν εκνευρισμένοι με τα λεγόμενα του Ρονάλντο στην συνέντευξη του, αλλά και το περιστατικό με την Τότεναμ πριν τρεις βδομάδες.

«Ο Μπρούνο παίζει για το σήμα και ξέρει ότι ο Ρονάλντο είναι λάθος», έγραψε ένας χρήστης. Άλλοι, έγραψαν πως ο σεβασμός τους για τον Φερνάντες ανέβηκε κατακόρυφα μετά την κίνηση αυτή.

Διαβάστε ακόμα: Κοιτάει Τόνεϋ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ