Είχε ζητήσει ανοιχτές προπονήσεις για να αποδείξει ότι ο Mourinho είναι «λάθος» (vid)

Διαβάστε τι είχε ζητήσει ο De Bruyne όταν αγωνιζόταν στην Chelsea.

 

Ιούλιος 2013.. και ο Jose Mourinho αναλαμβάνει την Chelsea με σκοπό τη δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής δυναστείας. Ένας από τους παίκτες με απίστευτες δυνατότητες στο ρόστερ της ομάδας του Λονδίνου τότε ήταν ο Kevin De Bruyne. Με τον Πορτογάλο δεν τα πήγαν ποτέ καλά, και τελικά πωλήθηκε στη Wolfsburg 18 εκατομμύρια λίρες. Στη Γερμανία «έβγαλε» μάτια ο Βέλγος αναγκάζοντας τη Manchester City να τον κάνει δικό της με το ποσό των 55 εκατομμυρίων λιρών.

Η κόντρα των δυο αρκετά μεγάλη, με τον Βέλγο άσσο των «Πολιτών» να μιλά στο France Football και να αποκαλύπτει την πρόταση που είχε κάνει στους ανθρώπους της Chelsea: Είναι αλήθεια πως είχε πει στον Τύπο πως δεν είμαι καλός στην προπονήσεις. Είναι εύκολο να πεις κάτι για το οποίο δεν μπορεί να το δεί ο κόσμος. Τότε πρότεινα να γίνουν ανοιχτές προπονήσεις έτσι ώστε να δουν όλοι πως ο Mourinho ήταν λάθος. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πως προπονούμαι πολύ σκληρά.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Mourinho έκανε λόγο τότε για παίκτες που συνέχεια «κλαίνε» και δεν ανταποκρίνονται με τον σωστό τρόπο στις προπονήσεις της ομάδας.

 

Η έκρηξη του Mourinho όταν ρωτήθηκε να εξηγήσει τους λόγους που δεν του «κάνει» ο Βέλγος:

 

https://www.youtube.com/watch?v=4cU87Yc4E6o