Τεράστιο κάζο με την μεταγραφή του Ζιγιές στην Παρί!

Ενώ η μεταγραφή έμοιαζε να έχει κλείσει, φαίνεται πως υπήρξε καθυστέρηση στην παράδοση εγγράφων και ο Ζιγιές θα παραμέινει στο Λονδίνο…

Όνειρα για Μέσι, Εμπαπέ, Νεϊμάρ και Ζιγιές έκαναν οι Παριζιάνοι ωστόσο τα όνειρα θα παραμείνουν προς στιγμήν τουλάχιστον… όνειρα.

Οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές κατά την διάρκεια της ημέρας έκαναν λόγο για συμφωνία της Τσέλσι με την Παρί Σεν Ζερμέν, και φυσικά την πλευρά του Μαροκινού επιθετικού, για δανεισμό μέχρί το τέλος της σεζόν 2022-2023. Μάλιστα η συγκεκριμένη συμφωνία δεν θα περιλάμβανε κάποια οψιόν αγοράς, κάτι το οποίο θα σήμαινε πως ο Χακίμ Ζιγιές θα επέστρεφε στην Λονδρέζικη ομάδα, μετά το πέρας του δανεισμού του.

Όλα αυτά φυσικά θα ίσχυαν αν τελικά η μεταγραφή γινόταν, κάτι που όπως μας μεταδίδεται την τελευταία στιγμή, δεν θα είναι η περίπτωση!

Η πλευρά της Τσέλσι φαίνεται πως δεν παρέδωσε τα σχετικά έγγραφα στην ώρα της, με αποτέλεσμα η μεταγραφή να χαλάσει και την Παρί να βρίσκεται κυριολεκτικά με τον… Χακίμ στο χέρι. Ο 29χρονος επιθετικός βρέθηκε να περιμένει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στα γραφεία της γαλλικής ομάδας, την ώρα που η Τσέλσι έστελνε τα λάθος έγγραφα ξανά και ξανά (πηγή RMC).

Οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν είναι μάλιστα εξαγριωμένοι με την τροπή που πήραν τα πράγματα και σκοπεύουν να κάνουν έφεση στην γαλλική λίγκα (Ligue de Football Professionnel), χωρίς ωστόσο να υπάρχει ιδιαίτερη αισιοδοξία για αλλαγή των δεδομένων.

Ενδιαφέρον θα έχει φυσικά και ποιες θα είναι οι εξελίξεις στην Τσέλσι και τον ίδιο τον Χακίμ Ζιγιές, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν διανύει καλή σεζόν με μόλις 609 λεπτά συμμετοχής μοιρασμένα σε 15 συμμετοχές, χρόνο στον οποίο έχει να επιδείξει μια μοναδική ασίστ.

Διαβάστε για όλες τις τελευταίες μεταγραφές στο eyap.gr: Χειμερινή Deadline Day 2023: Η τελευταία μέρα των μεταγραφών live στο eyap.gr!