Νέβιλ: Δίνει το σύνθημα για “εμπάργκο” στους Άραβες

Ο Γκάρι Νέβιλ μιλώντας στο BBC θέλησε να δώσει το έναυσμα για πιθανό μεταγραφικό εμπάργκο της Πρέμιερ Λιγκ στους Άραβες.

Οι Άραβες έχουν μπει για τα καλά στην ευρωπαϊκή αγορά και ψωνίζουν σκορπώντας λεφτά αλόγιστα, υπογράφοντας μεγάλους αστέρες από τα καλύτερα πρωταθλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα “έκλεισαν” τέσσερις παίκτες της Τσέλσι. Ο Καντέ ανακοινώθηκε στην Αλ Ιτιχάντ, ο Ζιγιές στην Αλ Νασρ, ενώ μία ανάσα από τη μεταγραφή στην Αραβία είναι και οι Κουλιμπαλί και Μεντί. Προτάσεις επίσης έχουν δεχθεί οι Χάντσον-Οντόι, Λουκάκου και Ομπαμεγιάνγκ.

Ο Γκάρι Νέβιλ τοποθετήθηκε εναντίον αυτού που πάει να γίνει… νόρμα: “Η Πρέμιερ Λιγκ πρέπει να κάνει ένα άμεσο εμπάργκο στην Σαουδική Αραβία για να διαβεβαιώσει ότι δεν θα φθαρεί η ακεραιότητα του παιχνιδιού”.

Πρέπει να γίνονται έλεγχοι για την καταλληλότητα των συναλλαγών. Εάν περάσει από αυτή τη διαδικασία, προφανώς οι μεταγραφές θα μπορούσαν να ανοίξουν ξανά. Αλλά πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή οι μεταγραφές θα πρέπει να σταματήσουν μέχρι να εξεταστέι η δομή ιδιοκτησίας στην Τσέλσι και εάν υπάρχουν ευεργετικές μεταγραφές που είναι ακατάλληλες”.