Κέιν: «Δεν είμαστε εδώ για να φτάσουμε μέχρι τα προημιτελικά»

Αισιόδοξος για τον σημερινό αγώνα, αλλά και για τη συνέχεια του τουρνουά είναι ο επιθετικός της εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν.

Αισιόδοξος για τον σημερινό αγώνα, αλλά και για τη συνέχεια του τουρνουά είναι ο επιθετικός της Αγγλίας, Χάρι Κέιν. Τα «Τρία Λιοντάρια» αντιμετωπίζουν τη Γαλλία για το προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον νικητή να κερδίζει τα εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Ο αρχηγός της Αγγλίας μίλησε με αρκετή φιλοδοξία τόσο για τον αποψινό αγωνα, όσο για το υπόλοιπο της διοργάνωσης, λέγοντας πως ο στόχος είναι να φτάσουν μέχρι το τέλος. «Δεν είμαστε εδώ για να φτάσουμε μέχρι τα προημιτελικά».

«Ξέρουμε ότι υπάρχουν καλές ομάδες εδώ, αλλά ξέρουμε ότι είμαστε και μεις καλή ομάδα επίσης. Έχουμε ξεκάθαρο προορισμό και πίστη, να γίνουμε επιτυχημένοι σαν ομάδα της Αγγλίας».

Παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίχτη του στη Τότεναμ και τερματοφύλακα της εθνικής Γαλλίας, Ουγκό Λιορίς, χαρακτηρίζοντάς τον έναν από τους καλύτερους στη θέση του. «Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες».

«Δεν είμαστε φίλοι για εκείνη την ημέρα και θα έχουμε μια καλή «μάχη» μεταξύ μας. Θα είναι δύο καλές ομάδες. Δε μπορώ να πω περισσότερα. Ξέρω ότι θα κάνει τα πάντα για νικήσει η Γαλλία».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Έβερτον: Κοντά σε νέο συμβόλαιο ο Ιγουόμπι

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!