Προέτρεψε τον Μαγκουάιρ να δει έναν ψυχολόγο ο Γκάρι Νέβιλ

Ο Χάρι Μαγκουάιρ ήταν ξανά στην βασική ενδεκάδα της εθνικής Αγγλίας την περασμένη Δευτέρα και με τα λάθη στα οποία υπέπεσε, δέχθηκε και πάλι επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, προέτρεψε τον Μαγκουάιρ να κάνει ότι και αυτός, δηλαδή να δει έναν ψυχολόγο προκειμένου να τον ανεβάσει.

«Ήμουν εκεί, όλοι οι παίκτες είναι (σε εκείνη την θέση). Όταν έχασα την αυτοπεποίθηση μου, είδα έναν ψυχολόγο για να με βοηθήσει σε εκείνες τις στιγμές. Αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να εμφανιστείς, να προσπαθήσεις για το καλύτερο και να μην υποχωρήσεις».

«Κάποια στιγμή, η φόρμα του θα επιστρέψει. Θα τον προέτρεπα να κάνει ότι έκανα. Εγώ πήγα και είδα τον γιατρό μου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πήγα και είδα έναν ψυχολόγο. Χρειάζεσαι μία έξτρα βοήθεια μερικές φορές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως ο Μαγκουάιρ έχει ακόμα την στήριξη του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος είχε δηλώσει: «Το ξέρω ότι όλοι λένε ότι είναι σημαντικός για εμένα. Είναι σημαντικός για εμάς, όχι για εμένα! Γιατί τον επιλέγουμε; Διότι είναι ένας από τους παίκτες που μας δίνει τις καλύτερες πιθανότητες να κερδίσουμε. Όλοι θα έπρεπε να θέλουμε έναν Χάρι Μαγκουάιρ να παίζει τακτικά και με αυτοπεποίθηση»!

Συντάκτης: Κώστας Τσιακλής

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Ο Σάουθγκεϊτ εξηγεί γιατί καλεί τον Χάρι Μαγκουάιρ

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!