Κλοπ: «Ακόμα ξυπνάω στον ύπνο μου με το δεύτερο γκολ της Λιντς»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στην ήττα της Λίβερπουλ από την Λιντς και τόνισε πως ξυπνάει βλέποντας το δεύτερο γκολ των «Παγωνιών» στο Άνφιλντ.

Ο Κλοπ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προφανώς κάνουμε τη δουλειά μας. Αλλά πιστεύω ότι η κριτική θα πρέπει να γίνει αργότερα στη σεζόν ή ίσως στο τέλος. Ό,τι και να πείτε τώρα για την ομάδα δεν νομίζω ότι είναι 100% δίκαιο. Είναι φυσιολογικό να κάνουμε αυτές τις ερωτήσεις, αλλά πρέπει να το απαντήσουμε αργότερα. Είμαστε όλοι εκεί έξω για να κριθούμε, προπονητής και παίκτες.

Ακόμα ξυπνάω στον ύπνο μου με το δεύτερο γκολ της Λιντς. Αλλά υπάρχει ένας λόγος που συνέβη. Αυτό που μπορείτε να δείτε είναι ότι τα παιδιά ήθελαν να κερδίσουν το παιχνίδι. Αυτό είναι στην πραγματικότητα το μήνυμα. Περιμένουμε περισσότερα από τους εαυτούς μας, αλλά πρέπει να φροντίσουμε να τα καταφέρουμε βήμα-βήμα. Η πρόκληση αυτή τη στιγμή είναι να αποφεύγουμε τα λάθη και να κρατάμε τα καλά.

Όταν ο κόσμος με κοιτάει και λέει ότι φαίνομαι κουρασμένος ή οτιδήποτε άλλο, δεν ισχύει. Δεν μπορώ να πω αυτή τη δικαιολογία. Η δουλειά μου δεν είναι μόνο να βρίσκομαι εδώ όταν λάμπει ο ήλιος και κάποιος μας δίνει ένα τρόπαιο. Η δουλειά μου είναι να είμαι εκεί όταν πρέπει να περάσουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο και θα το κάνω με ό,τι έχω. Είμαι έτοιμος να παίξω εναντίον της Νάπολι».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Ντε Χέα για Ράσφορντ: «Μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου»

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!