Κλοπ: «Έκανα λάθος, πάμε για μέσο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε πως η Λίβερπουλ χρειάζεται έναν μέσο και παράλληλα, μίλησε με τους παίκτες του, από τους οποίους ζήτησε περισσότερο πάθος και προσπάθεια.

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ έχει ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν με δύο ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζουν να την «βασανίζουν», ειδικά στον χώρο της μεσαία γραμμής. Ο Γερμανός παρότι υποστήριζε πως η ομάδα του δεν χρειάζεται άλλες μεταγραφές, πλέον άλλαξε γνώμη και το δηλώνει ξεκάθαρα.

«Μίλησα με τους παίκτες και τα έβγαλα από μέσα μου. Το καλό είναι ότι νιώθω πολύ καλύτερα μετά από τη συνάντηση. Δεν είναι ότι φωνάζω στους παίκτες, αλλά έπρεπε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, τι κάναμε καλά και τι όχι. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου πάντα κρίνονται τα πάντα, αλλά τελικά μόνο ένα πράγμα είναι σημαντικό και αυτό είναι το τι πιστεύουμε οι ίδιοι.

Για μένα είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και αυτό που μπορούμε να βελτιώσουμε άμεσα είναι η προσπάθεια. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά επιτρέψτε μου να πω ότι ήταν ίσως 95%. Στον κόσμο του ποδοσφαίρου που ζούμε χρειάζεται το 100%, αν όχι λίγο περισσότερο. Και πάθος.

Εγώ είμαι αυτός που είπε: “Δεν χρειαζόμαστε μέσο”, έκανα λάθος. Αλλά το συγκεκριμένο σημείο δεν αλλάζει. Τώρα πάμε για μέσο. Θα κάνουμε κάτι, αλλά πρέπει να είναι το σωστό».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Νότιγχαμ: Θέλει δανεικό τον Λόντι

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!