Κλοπ: «Μεταγραφές τέλος – καλύτεροι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στο Amex»

Μιλώντας μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Μπράιτον, ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι και σχολίασε την εξέλιξη του αγώνα.

Η Λίβερπουλ έχασε για μια ακόμα φορά από τη Μπράιτον μέσα σε λίγες μέρες και αυτή τη φορά η ήττα σήμανε αποκλεισμό από το Cup. Ο Γιούργκεν Κλοπ έπρεπε για μια ακόμη φορά να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα, ενώ έβγαλε και μια σημαντική είδηση για το τρέχον μεταγραφικό παζάρι.

Μπορεί η εικόνα της Λίβερπουλ να ήταν ξανά αποθαρρυντική, όμως ο Γερμανός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνει άλλη μεταγραφή στη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο, τελειώνοντας και τις όποιες (λίγες) ελπίδες είχαν οι οπαδοί των «Κόκκινων».

Ακολουθήστε την σελίδα μας στο Instagram!

Να θυμίσουμε ότι η Λίβερπουλ έφερε τον Χάκπο στο Άνφιλντ, νωρίτερα μέσα στον Γενάρη, και αυτή ήταν η μοναδική μεταγραφή της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η Λίβερπουλ μπορεί να προηγήθηκε στο Άμεξ με το γκολ του Έλιοτ, όμως η Μπράιτον έκανε την ανατροπή με τα γκολ των Ντανκ και Μιτόμα και πήρε την πρόκριση για τη συνέχεια του FA Cup, με τον Κλοπ να μένει στην βελτιωμένη εμφάνιση σε σχέση με την προηγούμενη φορά στο Άμεξ (ήττα με 3-0 για το πρωτάθλημα). Ο Γερμανός σχολίασε επίσης την αδυναμία αντιμετώπισης των στημένων φάσεων του αντιπάλου.

«Τίποτα δεν θα συμβεί σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Είναι όλα εντάξει με την ομάδα που έχουμε ήδη. Ήρθαμε εδώ για να περάσουμε στον επόμενο γύρο έχοντας στο μυαλό μας το προηγούμενο παιχνίδι με τη Μπράιτον, το οποίο ήταν ένα από τα χειρότερα στη θητεία μου στην ομάδα. Οπότε το σημερινό είναι καλύτερο, πολύ καλύτερο», ανέφερε ο Κλοπ.

«Αλλά και πάλι, δεχθήκαμε δυο γκολ από στημένες φάσεις. Κλείσαμε καλά τους διαδρόμους από τους οποίους περνούσαν την προηγούμενη φορά, αλλά αυτό δεν βοηθάει στις στημένες φάσεις, οπότε πρέπει να κάνεις κάτι άλλο σε αυτές τις περιπτώσεις. Δυο φορές δεν ήμασταν αρκετά κοντά, ώστε να αποφύγουμε το γκολ. Αυτό δεν είναι ωραίο, προφανώς. Αλλά πρέπει να το δεχθούμε», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.grΆλαν Πάρντιου:  Υπομονή, εμμονή, αυτοκαταστροφή!

«Δεν είμαι στον κόσμο μου, ξέρω ότι πάλι χάσαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, αυτή είναι η αλήθεια. Όπως πριν δυο εβδομάδες σε ένα τραγικό παιχνίδι για εμάς. Σήμερα παίξαμε καλύτερα σε σχέση με τότε. Αλλά σας καταλαβαίνω 100%. Δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνω για τι πράγμα μιλάτε. Αυτή είναι όμως η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε», πρόσθεσε ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ.