Κλοπ: «Μπορώ να εξηγήσω την απόδοση, όχι το αποτέλεσμα»

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν σαφώς νευριασμένος μετά την ήττα της Λίβερπουλ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Σίτι Γκράουντ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ πιστεύει ότι η Λίβερπουλ έκανε αρκετά πράγματα για να κερδίσει την Νότιγχαμ Φόρεστ και ανέφερε ότι η ομάδα του έχασε «τέσσερις ή πέντε απίστευτες ευκαιρίες».

«Μπορώ να εξηγήσω την απόδοση αλλά όχι το αποτέλεσμα για να είμαι ειλικρινής. Ποτέ δεν είδα ένα παιχνίδι όπου μια ομάδα έχει τέσσερις ή πέντε απίστευτες ευκαιρίες από τις στημένες φάσεις όπου έπρεπε να εκμεταλλευτούμε. Με τον τρόπο που αμύνονταν ήμασταν απόλυτα προετοιμασμένοι για αυτό. Έπρεπε να καθαρίσουμε το παιχνίδι για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς.

Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν ένα μεγάλο λάθος μας. Χάνουμε την μπάλα και τους δίνουμε το ελεύθερο λάκτισμα και αυτό μπορεί να συμβεί σε στημένες φάσεις. Πέρα από αυτό, όλες τις ευκαιρίες που είχαν, εμείς τους τις δώσαμε. Έπρεπε να κάνουμε πολύ καθυστερημένες αλλαγές και γενικά πολλές αλλαγές και είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσεις κάνοντας τα σωστά πράγματα ξανά και ξανά και ξανά και δεν το κάναμε. Γι’ αυτό στεκόμαστε εδώ και χάσαμε το παιχνίδι.

Φτάσαμε με συνέπεια, αλλά είχαμε έξι παιχνίδια με περιορισμένη ομάδα λόγω τραυματισμών παίζοντας τρία παιχνίδια υψηλής έντασης. Έτσι είναι, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε και πρέπει να παλέψουμε. Ως προς το αποτέλεσμα θα έπρεπε να είχαμε δείξει συνέπεια σήμερα. Θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώνοντας τις καταστάσεις.

Δίνοντας σε μια ομάδα έξι καθαρές ευκαιρίες μετά από μια στημένη μπάλα, δεν είμαι σίγουρος πού πρέπει να αποδώσω τους επαίνους για να είμαι ειλικρινής. Είναι μια μεγάλη ομάδα και ο Στιβ (Κούπερ) είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, αλλά για εμάς σήμερα έπρεπε να νικήσουμε εδώ και δεν το κάναμε, οπότε τα εύσημα στην Νότιγχαμ».

Τέλος, να σημειώσουμε ότι Λίβερπουλ παίζει με τον Άγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ της Τετάρτης (26/10) πριν αντιμετωπίσει την Λιντς το Σάββατο (29/10, 21:45). Η Νότιγχαμ Φόρεστ ταξιδεύει στην έδρα της Άρσεναλ το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Άντι Ρόμπερτσον: «Πρέπει να είμαστε πιο ψυχροί»

Κάντε ένα Like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!