Τζέραρντ σε Σαλάχ: «Είσαι ο αγαπημένος μου παίκτης πλέον»

Τζέραρντ και Σαλάχ συναντήθηκαν σε ένα απολαυστικό τετ α τετ με πρωτοβουλία της Λίβερπουλ, με τον θρυλικό αρχηγό των «Κόκκινων».

Το επίσημο κανάλι της Λίβερπουλ «ένωσε» Τζέραρντ και Σαλάχ σε μια πολύ ωραία συνάντηση, με τους δυο αστέρες της ομάδας -πρώην και νυν- να συζητούν για διάφορα θέματα και να βλέπουν βίντεο από σημαντικές στιγμές του παρελθόντος.

Σε μια στιγμή της συνομιλίας, η ερώτηση που έθεσε ο Σαλάχ στον Τζέραρντ αφορούσε το ποιος ήταν ο αγαπημένος του παίκτης με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

Ο πρώην αρχηγός των «Κόκκινων» αφού αναφέρθηκε στον παίκτη της Λίβερπουλ που θαύμαζε ως νέος -και δεν είναι άλλος από τον Τζον Μπαρνς- δήλωσε πως είναι… αναγκασμένος να συμπαθεί πλέον περισσότερο από όλους τον Σαλάχ, καθώς ο γιος του, Λιο, αγαπάει τον Αιγύπτιο πιο πολύ και από τον ίδιο τον πατέρα του!

«Μεγαλώνοντας, αγαπημένος μου παίκτης ήταν ο Τζον Μπαρνς. Ο Μπαρνς ήταν σαν και σένα. Ντριμπλαδόρος, ενθουσιώδης, μπορούσε να πετύχει ατομικά γκολ σαν εσένα και να κερδίσει παιχνίδια», ανέφερε αρχικά ο Τζέραρντ.

Και συνέχισε: «Τώρα; Ο αγαπημένος μου είσαι εσύ (Σαλάχ)! Πρέπει να είσαι είσαι εσύ, γιατί ο Λίο, ο γιος μου είναι ξετρελαμένος μαζί σου. Σε αγαπάει πιο πολύ και από μένα, είμαι δεύτερος».

Παρακολουθείστε ολόκληρη τη συνάντηση Σαλάχ-Τζέραρντ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Λίβερπουλ, εδώ.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Νεκρός οπαδός της Μπλάκπουλ σε συμπλοκή με οπαδούς της Μπέρνλι