Κλοπ: «’Οχι απολύτως δίκαιη η κριτική στην ομάδα»

Όχι απολύτως δίκαιη θεωρεί ο Κλοπ τη κριτική που δέχεται η ομάδα του μετά και την ήττα από τη Λιντς που γνώρισε στο Άνφιλντ.

Όχι απολύτως δίκαιη θεωρεί ο Κλοπ τη κριτική που δέχεται η ομάδα του μετά και την ήττα που γνώρισε από τη Λιντς στο Άνφιλντ. Η Λίβερπουλ μπορεί να έχει ήδη προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η εικόνα της ακόμα δεν πείθει.

Στο πρωτάθλημα μάλιστα έχει γνωρίσει δύο ήττες στα δύο τελευταία παιχνίδια από τη Νότιγχαμ και τη Λιντς, οι οποίες ήταν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο Τσάμπιονς Λιγκ οι «Κόκκινοι» είναι στην επόμενη φάση, αλλά θέλουν νίκη σήμερα απέναντι στη Νάπολι με τρία γκολ και πάνω για να βγουν στη πρώτη θέση.

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι 100% δίκαιη η κριτική που δέχεται η ομάδα. Μας λείπει ποιότητα μπροστά, δε μπορούμε να κάνουμε αλλαγές και το ίδιο ισχύει και για το κέντρο. Ακόμα κι αν είναι άδικο είναι οκ, είναι φυσιολογικό να ρωτάτε αυτές τις ερωτήσεις, αλλά πρέπει να τις απαντήσουμε αυτό αργότερα».

«Πρέπει να το ξεπεράσουμε, αν θες να βγεις από κάτι, πρέπει πρώτα να το ξεπεράσεις και αυτό κάνουμε. Τα παιδιά περιμένουν περισσότερα και εγώ περιμένω περισσότερα από αυτούς», απάντησε ο Γερμανός ερωτηθείς για το αν έχει έρθει ο κύκλος της ομάδας.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Κλοπ: «Ακόμα ξυπνάω στον ύπνο μου με το δεύτερο γκολ της Λιντς»

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!