Κλοπ: “Οι έξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα ήταν για καλό”

Ο Κλοπ εκθείασε την αντίδραση της ομάδας του στο ντέρμπι με την Τσέλσι, παρότι η ισοπαλία δεν την βόλεψε βαθμολογικά.

Η ομάδα του Κλοπ αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τους “Μπλε” στο Λονδίνο, παραμένοντας στην 8η θέση, μακριά από τον στόχο της που είναι η τετράδα.

Μιλώντας στο Sky Sports ο Γερμανός τεχνικός, ανέφερε: “Λοιπόν, έχω δει αρκετά 0-0 με την Τσέλσι όλα αυτά τα χρόνια. Οι δύο τελικοί που έχουμε παίξει ήταν τα καλύτερα παιχνίδια που έχω δει. Σήμερα ήταν διαφορετικά. Δύο ομάδες με χαμηλά επίπεδα αυτοπεποίθησης που έδωσαν ωστόσο μια ωραία μάχη”.

“Σούπερ νοοτροπία και τρομερός χαρακτήρας, ήταν αυτά που είδα. Είχαν και είχαμε ευκαιρίες. Έπρεπε αμφότεροι να παλέψουμε μέχρι τέλους. Δεν ήταν ένα θεαματικό, αλλά ένα έντονο παιχνίδι. Είδα σκληρές μονομαχίες και τάκλιν και αυτό χρειαζόμαστε. Οι τρεις του κέντρου δεν έχουν παίξει πολλές φορές μαζί. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε”.

“Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θες, πρέπει να παλέψεις και να κάνεις βήματα προόδου. Κάποιες φορές μικρότερα, κάποιες μεγαλύτερα. Από άποψη πάθους μου άρεσε το παιχνίδι. Ναι, από μεριάς θεάματος δεν ήταν το καλύτερο ματς, αλλά αυτοί οι παίκτες είναι καλοί και σήμερα έπαιξαν όπως πρέπει”.

“Σκέφτηκα πολύ για τις έξι αλλαγές που έκανα σήμερα (στο αρχικό σχήμα), ήταν για καλό τελικά και αυτό κρατάω. Ήθελαν να κερδίσουν απεγνωσμένα, το ίδιο και εμείς, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τον έναν βαθμό”, ολοκλήρωσε ο κλοπ.