Κόντε: «Μπορούσαμε και καλύτερα στο τέλος»

Η Τότεναμ έχασε 0-2 στη Πορτογαλία από τη Σπόρτινγκ με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα και ο Κόντε σχολίασε αυτά τα τελευταία λεπτά.

Η Τότεναμ έχασε 0-2 στη Πορτογαλία από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα και ο Κόντε δεν έμεινε ευχαριστημένος από τη κατάληξη του αγώνα. Συγκεκριμένα ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε στη κακή αντίδραση της ομάδας του στα τελευταία λεπτά, λέγοντας ότι ο αγώνας δεν ήταν ούτε για νίκη αλλά ούτε και για ήττα.

«Σίγουρα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά περισσότερα σε αυτά τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Δεχτήκαμε μία αντεπίθεση ένας προς έναν. Ήταν ο παίχτης που σούταρε και ο Λιορίς έκανε μια εξαιρετική απόκρουση, ίσως τη πιο δύσκολη του αγώνα».

«Μετά από αυτό το κόρνερ δεχτήκαμε το γκολ. Πάντα λέω στους παίχτες μου ότι οι λεπτομέρεις κρίνουν το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι ίσως δεν αξίζαμε τη νίκη, αλλά ταυτόχρονα ούτε και την ήττα. Είναι κρίμα. Σίγουρα πρέπει να αναλύσουμε τον αγώνα αλλά και τους παίχτες».

«Ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό το επίπεδο είναι πολύ σημαντικό και για να παίζεις σε αυτή τη διοργάνωση πρέπει να συνεχίζεις να βελτιώνεσαι».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Κόντε: «Είναι μία κατάσταση που θα θυμάμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου»

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!