Κλοπ: «Τα πήγαμε αρκετά καλά»

Η Λίβερπουλ πήρε τη πρώτη της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Άγιαξ και ο Κλοπ έμεινε αρκετά ευχαριστημένος από την ομάδα του.

Η Λίβερπουλ πήρε τη πρώτη της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Άγιαξ (2-1) και ο Γιούργκεν Κλοπ έμεινε αρκετά ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην αρκετά βελτιωμένη εικόνα που έδειξαν οι «Κόκκινοι» σε σχέση με τον αγώνα με τη Νάπολι, αλλά είχε μερικά παράπονα με το γκολ που δέχτηκαν.

«Αν βάλεις τον αγώνα με τη Νάπολι και τον σημερινό δίπλα δίπλα, δε καταλάβεις ότι είναι το ίδιο άθλημα. Τόσο διαφορετικά παιχνίδια ήταν. Είχαμε περισσότερη ένταση, κατοχή, είμασταν πιο γενναίοι, πιο έτοιμοι. Όλα ήταν διαφορετικά».

«Ήταν σημαντικό το γκολ του Ματίπ. Είμασταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα, είχαμε τη κατοχή, πολλές ευκαιρίες και ξαφνικά στη πρώτη ευκαιρία που δεχτήκαμε, δεχτήκαμε και το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε το ίδιο και γενικά μπορώ να μπω ότι τα πήγαμε αρκετά καλά».

«Ο χαρακτήρας που δείξαμε ήταν το πιο σημαντικό πράγμα. Δείξαμε στο κόσμο ότι αντιδράσαμε. Τα παιδία δείξανε ότι είχαν αντίδραση και μου άρεσε πολύ αυτό. Ήταν ένας αγώνας με αρκετή ένταση, αλλά έτσι είναι η ζωή. Όταν έχεις ένα πρόβλημα θες να το λύσεις».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Κόντε: «Μπορούσαμε και καλύτερα στο τέλος»

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!