Κρούση της Τσέλσι για Μπισουμά

Να ενισχύσει την μεσαία της γραμμή με τον Ίβς Μπισουμά, θέλει η ομάδα της Τσέλσι, η οποία έκανε κρούση σε αυτή της Τότεναμ.

Για τον Ίβς Μπισουμά ενδιαφέρεται η Τσέλσι, σύμφωνα με την Τelegraph, η οποία προσέφερε στην Τότεναμ τον Χακίμ Ζιγιές ως αντάλλαγμα.

Ο διεθνής με το Μάλι παίκτης, αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την ομάδα του Αντόνιο Κόντε αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει την θέση του και τα «πατήματα» του στο ρόστερ της.

Το γεγονός αυτό φαίνεται να έδωσε «θάρρος» στην Τσέλσι ώστε να χτυπήσει την «πόρτα» των «Σπιρουνιών».

Για την ακρίβεια, οι «Μπλέ» ρώτησαν για την αγορά του Μπισουμά και μάλιστα έβαλαν στο «τραπέζι» την πιθανή μετακίνηση του Ζιγιές σε αυτούς. Η Τότεναμ από μεριάς της όμως, δεν είναι «ζεστή» στο να δώσει τον παίκτη, πόσο μάλλον να πάρει τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό.

Επίσης αποτελεί έκπληξη το να μπλέκεται το όνομα του σε μεταγραφικά σενάρια, έχοντας αποκτηθεί μόλις πριν λίγους μήνες αλλά με την Τσέλσι να ενδιαφέρεται για αυτόν, ποτέ μην λες ποτέ! Μένει να δούμε αν θα γίνει πιο έντονο το ενδιαφέρον της για τον Μπισουμά, με την μεταγραφική περίοδο να φτάνει όλο και πιο κοντά στο τέλος της.

Διαβάστε επίσης: Ενδιαφέρεται για τον Γκιουντογκάν η Μπαρτσελόνα

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook πατώντας εδω!