Τσέλσι: «Έκλεισε» τον Μάλο Γκούστο

Ενισχύεται η Τσέλσι με τον Μάλο Γκούστο ο οποίος είναι μια «ανάσα» από τους «Μπλέ» και πρόκειται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Ο Μάλο Γκούστο περνάει από ιατρικές εξετάσεις σήμερα και θα δοθεί δανεικός πάλι πίσω στη Λυών μέχρι το τέλος της σεζόν αφού ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Τσέλσι, καθώς η γαλλική ομάδα επέμενε πολύ να μην δοθεί ο παίκτης στη μέση της σεζόν.

Η μεταγραφή φέρεται ότι θα κοστίσει κοντά στα τριάντα εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Γκούστο είναι ένας από τους καλύτερους νεαρούς παίκτες στη θέση του σε όλη την Ευρώπη. Είχε προσελκύσει την προσοχή της Τσέλσι, η οποία ήθελε να προσφέρει άμεση και μακροπρόθεσμη υποστήριξη και ανταγωνισμό για τον Ρις Τζέιμς. Ο Άγγλος φουλ-μπακ ταλαιπωρείται από τραυματισμούς τους τελευταίους 12 μήνες.

Λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία του Ιανουαρίου, η Τσέλσι καταφέρνει να κάνει τη μεταγραφή, παρά την επίμονη άρνηση του προέδρου της Λυών, να τον παραχωρήσει. Πίστευε ότι μπορεί να πετύχαινε καλύτερη οικονομικά συμφωνία το καλοκαίρι και ότι δεν θα έχανε τον παίκτη στη μέση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Zήτησε να φύγει από την Μπράιτον ο Καϊσεδο

Όμως η Τσέλσι ήθελε με κάθε τρόπο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή αυτή με κάθε τρόπο, δουλεύοντας ακούραστα για να το καταφέρει και δικαιώθηκε.

Ακολουθήστε την σελίδα μας στο Instagram!