Λάμπαρντ: “Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα από τη μία μέρα στην άλλη”

Ο Φρανκ Λάμπαρντ τόνισε πως δεν μπορεί να προλάβει να βελτιώσει τους παίκτες της Τσέλσι, μετά τη νέα ήττα με 3-1 από την Άρσεναλ.

Η Τσέλσι δαπάνησε περίπου 500 εκατομμύρια λίρες στα δύο πρώτα μεταγραφικά παράθυρα με τον Τοντ Μπόελι στην ηγεσία, φέρνοντας μάλιστα επτά νέους παίκτες στον σύλλογο τον Ιανουάριο.

Ο Λάμπαρντ γνώρισε χθες την έκτη συνεχόμενη ήττα από τότε που ανέλαβε τους “Μπλε”, με την Άρσεναλ να επικρατεί στο λονδρέζικο ντέρμπι με 3-1.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Τσέλσι τόνισε μετά το παιχνίδι: “Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά θα πρέπει να το κάνουμε γρήγορα. Κάναμε ό,τι ήθελαν οι αντίπαλοι και επειδή ήταν καλοί έφτασαν να προηγούνται με 3-0. Κατανοώ αν οι οπαδοί θεωρούν ότι δε νοιάζονται οι παίκτες αλλά δεν το πιστεύω αυτό”.

“Τα παιδιά θέλουν να παίξουν καλά σε αυτόν τον σύλλογο αλλά πρέπει να καταλάβουν τι σημαίνει αυτό καθημερινά και αυτά τα στάνταρ είναι ξεκάθαρα”, πρόσθεσε ο Λάμπαρντ.

Η Τσέλσι κέρδισε μόλις 4 από τα 23 παιχνίδια της μέσα στο 2023, ενώ σε 13 από αυτά απέτυχε να σκοράρει!

Ο αρχηγός της ομάδας που διανύει την 10η σεζόν του στον σύλλογο, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είναι το χειρότερο σερί από τότε που βρίσκομαι στην ομάδα. Δεν περιμέναμε να βρεθούμε εδώ, αλλά έγινε. Εμείς παίζουμε στο γήπεδο και πρέπει να το ανατρέψουμε”.