Λάμπαρντ: “Ήταν εύκολη απόφαση, αυτή είναι η ομάδα μου”

Ο Φρανκ Λάμπαρντ δήλωσε πως η επιστροφή του στην Τσέλσι οφείλεται στην ισχυρή θέληση του συλλόγου, αλλά και ο ίδιος δεν θα αρνούνταν να μείνει για ακόμα περισσότερο καιρό στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Η Τσέλσι ανακοίνωσε χθες την επιστροφή του Λάμπαρντ στο τιμόνι του συλλόγου. Ο Άγγλος τεχνικός προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις ως υπηρεσιακός προπονητής των Λονδρέζων.

“Για μένα δεν είναι μία μισοτελειωμένη δουλειά. Ακούγεται λίγο σαν ταινία του Χόλιγουντ. Θέλω απλά να δουλέψω και να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Ήταν μία εύκολη απόφαση. Αυτή είναι η ομάδα μου. Έχω πολλά συναισθήματα. Έρχομαι με την πίστη ότι μπορώ να βοηθήσω μέχρι το τέλος της σεζόν”.

“Θα δώσω τα πάντα για να προσφέρω στους οπαδούς αυτό που θέλουν. Ήρθα να δω την ομάδα δύο βδομάδες πριν. Μπορώ να φανταστώ πως φάνηκε αλλά δεν είχαν ξεκινήσει οι συζητήσεις ακόμα”.

Η θητεία του Λάμπαρντ στην Έβερτον για έναν χρόνο δεν στέφθηκε από επιτυχία, ωστόσο ήταν μία εμπειρία από την οποία αποκόμισε πράγματα: “Όταν εμφανίστηκε αυτή η πρόταση, ήταν μία μεγάλη ευκαιρία”.

“Ήταν μία ευκαιρία για την οποία δούλεψα, γιατί έπαιξα 20 χρόνια επαγγελματικά και έπειτα δούλεψα και έμαθα το παιχνίδι. Έχω δουλέψει με παίκτες και προπονητές που με ενέπνευσαν και με επηρέασαν και προπόνηση διαφορετικές ομάδες με διαφορετική πίεση και συνθήκες. Οπότε δούλεψα γξα να βρίσκομαι εδώ”, ολοκλήρωσε ο Λάμπαρντ.