Λέστερ: Κανένα θέμα με Τίλεμανς

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Λέστερ Αϊγιαουάτ Σριβανταναπράμπα δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Βέλγο μέσο, Γιούρι Τίλεμανς.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της Λέστερ, Αϊγιαουάτ Σριβανταναπράμπα, η ομάδα δεν έχει λάβει καμία πρόταση για τον Βέλγο μέσο, Γιούρι Τίλεμανς. Νωρίτερα όπως είχε αναφέρει το Sky Sports η Άρσεναλ είχε δείξει ενδιαφέρον για τον 25χρονο, ο οποίος έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του.

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!

«Δεν έχει υπάρξει κάτι συγκεκριμένο, κάποια πρόταση ακόμα», ανέφερε ο ιδιοκτήτης των «Αλεπούδων» για την περίπτωση του Τίλεμανς.

Από την άλλη η Λέστερ είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει κάνει κάποια μεταγραφή ακόμα. Ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης προσπαθώντας να απαντήσει για αυτό το θέμα, σχολίασε ότι ακόμα υπάρχει ακόμα χρόνος για να γίνει κάποια κίνηση.

«Το ποδόσφαιρο της Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα από τα κομβικά σημεία της King Power Group. Μπορεί να βλέπετε, ότι η ενίσχυση είναι αρκετά αργή. Αυτό συμβαίνει επειδή η αγορά αλλάζει αρκετά γρήγορα. Πρέπει να περιμένετε μέχρι το τέλος του Αυγούστου. Νομίζω υπάρχει ακόμα χρόνος», ανέφερε.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Επιστρέφουν στην Πρέμιερ Λιγκ Γιάγια Τουρέ – Ζερμέιν Ντεφόου