Μ. Γιουνάιτεντ: Θέλουν να παραμείνουν οι Γκλέιζερς!

Νέο δημοσίευμα του ESPN αποκαλύπτει την επιθυμία των Γκλέιζερς να παραμείνουν στο τιμόνι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί οι Γκλέιζερς να έχουν θέσει προς πώληση τις μετοχές τους στην Γιουνάιτεντ, αλλά οι… τρελές απαιτήσεις τους δυσκολεύουν το έργο των υποψήφιων αγοραστών. Όπως αναφέρει το ESPN, οι Αμερικανοί επιχειρηματίες θέλουν να εξασφαλίσουν εξωτερικά κεφάλαια και να παραμείνουν ως κεφαλή του συλλόγου.

Οι Ζόελ και Αβραάμ Γκλέιζερ θεωρούν πως η δυνατότητα γιγάντωσης του συλλόγου χρηματηστηριακά είναι μεγάλη και ελπίζουν η αξία του να φτάσει τα 10 δισεκατομμύρια λίρες μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Οι μετοχές της Γιουνάιτεντ έπεσαν κατά 13% την περασμένη εβδομάδα. Ο μεγάλος Αμερικανός επενδυτής, Carlyle, βρίσκεται σε συζητήσεις για μία μεγάλη επένδυση στον σύλλογο.

Όπως αναφέρει το Sky Sports, ο Carlyle είναι μέσα στο γκρουπ αυτών που επιθυμούν να εξαγοράσουν ποσοστό της ομάδας. Η deadline των προσφορών που έθεσε η Merchant Bank (έχει αναλάβει την διαδικασία πώλησης των μετοχών) είναι στις 28 Απριλίου.

Θυμίζουμε ότι οι Γκλέιζερς έχουν δεχθεί δύο προτάσεις από τον Καταριανό Σεΐχη Αλ-Τανί και τον Βρετανό μεγιστάνα, Τζιμ Ράτκλιφ, έχοντας φτάσει τη διαδικασία σε τρίτο γύρο προσφορών. Αυτό εξόργισε τον Φινλανδό επιχειρηματία, Τόμας Ζιλιακούς που αποχώρησε από την διεκδίκηση των μετοχών, κάνοντας λόγο για διαδικασία που θυμίζει “φάρσα” και κατακεραυνώνοντας τους Γκλέιζερς.