Manchester United vs AC Milan 3-2, 2006/2007

Ποιος δε θυμάται τη ματσάρα μεταξύ Manchester United και A.C. Milan; Δε μιλάμε για ένα απλό παιχνίδι όμως, αλλά για ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια σε φάση ημιτελικών του Champions League.

 

Έτσι λοιπόν στις 24-4-2007 στο Old Trafford είχε γίνει το πρώτο μέρος του ημιτελικού. Ο μεγάλος και τρανός Sir Alex Ferguson απέναντι στον εξίσου τρομερό και σπουδαίο προπονητή Carlo Ancelotti.

Οι ”Κόκκινοι Διάβολοι” ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με γκολ του C.Ronaldo στο 5΄. Έπειτα ήταν η σειρά της Milan να αντιδράσει με δυο γκολ του Kaka, ένα στο 22′ με τρομερό τελείωμα απέναντι στον Edwin van der Sar και ένα στο 37΄να γυρνάει το ματς τούμπα με φανταστική ενέργεια που έχει χαραχτεί στο Champions League με τους Evra και Heinze να συγκρούονται μεταξύ τους έπειτα από τρομερή ενέργεια του Βραζιλιάνου που στη συνέχεια πλασάρει υποδειγματικά για το 1-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

 

 

Η Manchester United όμως δε το έβαλε κάτω και στο δεύτερο ημίχρονο με δύο γκολ του Rooney, ένα στο 59΄μετά από μαγική πάσα του Scholes να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια και ένα στο 91΄μετά από έμπνευση του ίδιου να τελειώσει τη φάση μόνος του και να δίνει στη Μanchester μια σπουδαία νίκη.

Υ.Γ. : Να σας θυμίσουμε πως ο τότε τελικός Champions League θα γινόταν στην Αθήνα μεταξύ Liverpool και Α.C. Μilan.

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ddPwZavnri8[/embedyt]

 

Συντάκτης: Δημήτρης Χατζούλης