Μάουντ: “Συναρπαστική πρόκληση η Μ. Γιουνάιτεντ”

Ο Μέισον Μάουντ είναι και επίσημα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις ως “Κόκκινος Διάβολος”.

Συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2028 υπέγραψε ο Μάουντ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παίρνοντας μεταγραφή από την Τσέλσι.

Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στη νέα του ομάδα: “Δεν είναι ποτέ εύκολο να αποχωρίζεσαι την ομάδα που μεγάλωσες αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσφέρει μια συναρπαστική νέα πρόκληση για την επόμενη φάση της καριέρας μου.

Έχοντας αγωνιστεί εναντίον τους, γνωρίζω πόσο ισχυρή είναι η ομάδα που συμμετέχω και ανυπομονώ να γίνω μέρος της προσπάθειας αυτού του συλλόγου να κερδίσει μεγάλα τρόπαια“, πρόσθεσε.

Όλοι μπορούν να δουν ότι ο σύλλογος έχει κάνει μεγάλα βήματα μπροστά υπό τον Έρικ τεν Χαγ. Έχοντας συναντηθεί με τον προπονητή και συζητώντας τα σχέδιά του, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για τις επόμενες σεζόν και είμαι έτοιμος για τη σκληρή δουλειά που αναμένεται εδώ.

Είμαι πολύ φιλόδοξος. Ξέρω πόσο εκπληκτικό είναι να κερδίζεις μεγάλα τρόπαια και τι χρειάζεται για να το κάνεις. Θα δώσω τα πάντα για να το ζήσω ξανά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”, συμπλήρωσε.